pendik escort bayan
ak

Pegasus'tan Hotels.com Ve Airbnb İş Birliği

Spor 09.05.2019 - 11:13, Güncelleme: 09.05.2019 - 11:13
 

Pegasus'tan Hotels.com Ve Airbnb İş Birliği

Pegasus, iş birliği kapsamında, flypgs.com internet sitesi ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden sunduğu ek hizmet ve ürün seçeneklerine konaklama avantajını da ekledi

İSTANBUL (AA) - Pegasus, Hotels.com ve Airbnb ile yaptığı iş birliği kapsamında flypgs.com internet sitesi ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden sunduğu ek hizmet ve ürün seçeneklerine konaklama avantajını da ekledi.Pegasus'un açıklamasına göre, misafirlerinin A'dan Z'ye ihtiyaçlarına odaklanarak ek ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artıran Pegasus, Hotels.com ve Airbnb ile iş birliği başlattı. Bu sayede Pegasus misafirleri sadece uçarken değil konaklarken de cazip avantajlardan faydalanabilecek.İş birliği çerçevesinde Pegasus'tan uçak biletini alan misafirler, Hotels.com ile 200'ün üzerinde ülkede yüz binlerce otelden dilediğini seçerek özel indirimler kazanacak. Tercihi Airbnb olan misafirler ise 6 milyondan fazla ev alternatifi arasından seçim yaparak konaklamalarından 500 Bolpuan kazanma şansına sahip olacak.
Pegasus, iş birliği kapsamında, flypgs.com internet sitesi ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden sunduğu ek hizmet ve ürün seçeneklerine konaklama avantajını da ekledi

İSTANBUL (AA) - Pegasus, Hotels.com ve Airbnb ile yaptığı iş birliği kapsamında flypgs.com internet sitesi ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden sunduğu ek hizmet ve ürün seçeneklerine konaklama avantajını da ekledi.

Pegasus'un açıklamasına göre, misafirlerinin A'dan Z'ye ihtiyaçlarına odaklanarak ek ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artıran Pegasus, Hotels.com ve Airbnb ile iş birliği başlattı. Bu sayede Pegasus misafirleri sadece uçarken değil konaklarken de cazip avantajlardan faydalanabilecek.

İş birliği çerçevesinde Pegasus'tan uçak biletini alan misafirler, Hotels.com ile 200'ün üzerinde ülkede yüz binlerce otelden dilediğini seçerek özel indirimler kazanacak. Tercihi Airbnb olan misafirler ise 6 milyondan fazla ev alternatifi arasından seçim yaparak konaklamalarından 500 Bolpuan kazanma şansına sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.