pendik escort bayan
ak

Patlayan Cep Telefonu Yaraladı

27.08.2018 - 13:18, Güncelleme: 27.08.2018 - 13:18
 

Patlayan Cep Telefonu Yaraladı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, cebindeki telefonun patlaması sonucu yaralandı. İstanbul'da yaşayan ve tatilini geçirmek için memleketi...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, cebindeki telefonun patlaması sonucu yaralandı. İstanbul'da yaşayan ve tatilini geçirmek için memleketi Suşehri'ne bağlı Akşar köyüne gelen Yunus Emre Yıldırım (21), köyde düzenlenen asker eğlencesi programına katıldı. Yıldırım, cebinde bulunan telefonunun ve pantolonunun alev aldığını fark etti. Telefonu çıkartmak isteyen Yıldırım'ın sağ elinde ve bacağında yanık oluştu. Arkadaşlarının yardımıyla yanan telefon cebinden çıkartılan Yıldırım, Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yıldırım, AA muhabirine, bir anda cebinde ısınma hissettiğini söyledi. Telefonun hangi sebepten patladığını bilmediğini belirten Yıldırım, "Bir anda cebimde aşırı bir sıcaklık hissettim, elimi attığımda elim yandı. Bunu fark eden arkadaşlarım da cebimde bulunan telefonumu çıkarttılar ve yer attılar. Cebimde herhangi bir yakıcı madde yoktu." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, cebindeki telefonun patlaması sonucu yaralandı. İstanbul'da yaşayan ve tatilini geçirmek için memleketi...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, cebindeki telefonun patlaması sonucu yaralandı.

İstanbul'da yaşayan ve tatilini geçirmek için memleketi Suşehri'ne bağlı Akşar köyüne gelen Yunus Emre Yıldırım (21), köyde düzenlenen asker eğlencesi programına katıldı.

Yıldırım, cebinde bulunan telefonunun ve pantolonunun alev aldığını fark etti. Telefonu çıkartmak isteyen Yıldırım'ın sağ elinde ve bacağında yanık oluştu. Arkadaşlarının yardımıyla yanan telefon cebinden çıkartılan Yıldırım, Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yıldırım, AA muhabirine, bir anda cebinde ısınma hissettiğini söyledi. Telefonun hangi sebepten patladığını bilmediğini belirten Yıldırım, "Bir anda cebimde aşırı bir sıcaklık hissettim, elimi attığımda elim yandı. Bunu fark eden arkadaşlarım da cebimde bulunan telefonumu çıkarttılar ve yer attılar. Cebimde herhangi bir yakıcı madde yoktu." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.