pendik escort bayan
ak

Park Halindeki Minibüs Baraj Göletine Düştü

21.10.2017 - 20:19, Güncelleme: 21.10.2017 - 20:19
 

Park Halindeki Minibüs Baraj Göletine Düştü

Sivas'ın Suşehri ilçesinde park halindeyken freni boşalan minibüs, baraj göletine düştü.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde park halindeyken freni boşalan minibüs, baraj göletine düştü.Alınan bilgiye göre, Osman Yayla 58 EF 777 plakalı minübüsüyle çocuklarını da yanına alarak Çamlıgöze Barajı'na balık tutmaya gitti.Baraj göletinin yanına aracını park eden ve balık tutmaya başlayan Yayla, bir süre sonra minibüsün baraj göletine düştüğünü gördü.Yayla'nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen Suşehri Belediyesi dalgıçları, yaklaşık 8 metre derinliğe düşen aracı halatla bağladı.Halatın diğer ucu da vince bağlanarak, minibüs sudan çıkarıldı.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde park halindeyken freni boşalan minibüs, baraj göletine düştü.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde park halindeyken freni boşalan minibüs, baraj göletine düştü.

Alınan bilgiye göre, Osman Yayla 58 EF 777 plakalı minübüsüyle çocuklarını da yanına alarak Çamlıgöze Barajı'na balık tutmaya gitti.

Baraj göletinin yanına aracını park eden ve balık tutmaya başlayan Yayla, bir süre sonra minibüsün baraj göletine düştüğünü gördü.

Yayla'nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen Suşehri Belediyesi dalgıçları, yaklaşık 8 metre derinliğe düşen aracı halatla bağladı.

Halatın diğer ucu da vince bağlanarak, minibüs sudan çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.