pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Papua Yeni Gine'de Deprem

26.03.2018 - 13:53, Güncelleme: 26.03.2018 - 13:53
 

Papua Yeni Gine'de Deprem

Kimbe kenti yakınlarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

ANKARA (AA) - Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Papua Yeni Gine'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, depremin merkez üssünün Kimbe kentinin 139 kilometre doğusu olduğunu açıkladı.Yerin 40 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı nedeniyle ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.Papua Yeni Gine'nin doğusundaki Porgera şehri yakınlarında 6 Mart'ta meydana gelen 6,7 büyüklüğündeki depremde 55 kişi yaşamını yitirmişti.
Kimbe kenti yakınlarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

ANKARA (AA) - Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Papua Yeni Gine'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, depremin merkez üssünün Kimbe kentinin 139 kilometre doğusu olduğunu açıkladı.

Yerin 40 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı nedeniyle ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Papua Yeni Gine'nin doğusundaki Porgera şehri yakınlarında 6 Mart'ta meydana gelen 6,7 büyüklüğündeki depremde 55 kişi yaşamını yitirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.