pendik escort bayan
ak

Papua Yeni Gine Facebook'u Yasaklıyor

30.05.2018 - 13:48, Güncelleme: 30.05.2018 - 13:48
 

Papua Yeni Gine Facebook'u Yasaklıyor

ANKARA (AA) - Papua Yeni Gine'de Facebook'un yasaklanacağı bildirildi.BBC'nin haberine göre, Haberleşme Bakanı Sam Basil, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un...

ANKARA (AA) - Papua Yeni Gine'de Facebook'un yasaklanacağı bildirildi.BBC'nin haberine göre, Haberleşme Bakanı Sam Basil, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un bir ay boyunca yasaklanacağını ifade ederek bu sürede sahte hesapları ve yalan haber yayan kullanıcıları belirleyeceklerini söyledi.Sam Basil, Facebook'un yerine Papua Yeni Gine'nin kendi sosyal ağını oluşturabileceğini belirtti.Facebook'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, geçen hafta yaptığı açıklamada, yalan haberler, seçimlere etkiler ve uygulama geliştiricilerin topladıkları verilerin hatalı kullanımları konusunda, "Sorumluluklarımızı yeterince geniş bir şekilde ele alamadık. Bu bir hataydı ve bunun için özür dilerim." ifadesini kullanmıştı.Geçen haftalarda, Cambridge Analytica adlı veri analiz firmasının, milyonlarca Facebook kullanıcısının hesaplarından izinsiz topladığı kişisel verileri seçimleri etkilemek için kullandığına dair suçlamalar krize yol açmıştı.
ANKARA (AA) - Papua Yeni Gine'de Facebook'un yasaklanacağı bildirildi.BBC'nin haberine göre, Haberleşme Bakanı Sam Basil, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un...

ANKARA (AA) - Papua Yeni Gine'de Facebook'un yasaklanacağı bildirildi.

BBC'nin haberine göre, Haberleşme Bakanı Sam Basil, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un bir ay boyunca yasaklanacağını ifade ederek bu sürede sahte hesapları ve yalan haber yayan kullanıcıları belirleyeceklerini söyledi.

Sam Basil, Facebook'un yerine Papua Yeni Gine'nin kendi sosyal ağını oluşturabileceğini belirtti.

Facebook'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, geçen hafta yaptığı açıklamada, yalan haberler, seçimlere etkiler ve uygulama geliştiricilerin topladıkları verilerin hatalı kullanımları konusunda, "Sorumluluklarımızı yeterince geniş bir şekilde ele alamadık. Bu bir hataydı ve bunun için özür dilerim." ifadesini kullanmıştı.

Geçen haftalarda, Cambridge Analytica adlı veri analiz firmasının, milyonlarca Facebook kullanıcısının hesaplarından izinsiz topladığı kişisel verileri seçimleri etkilemek için kullandığına dair suçlamalar krize yol açmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.