pendik escort bayan
ak

Pantera'nın Bateristi Vinnie Paul Öldü

23.06.2018 - 15:33, Güncelleme: 23.06.2018 - 15:33
 

Pantera'nın Bateristi Vinnie Paul Öldü

ANKARA (AA) - ABD'li heavy metal grubu Pantera'nın kurucusu ve bateristi Vinnie Paul öldü. Grubun Facebook sayfasında yapılan açıklamada, Paul'un 54 yaşında...

ANKARA (AA) - ABD'li heavy metal grubu Pantera'nın kurucusu ve bateristi Vinnie Paul öldü. Grubun Facebook sayfasında yapılan açıklamada, Paul'un 54 yaşında hayata veda ettiği bildirildi. Açıklamada, bateristin ölüm nedenine ilişkin bilgi verilmedi. Vinnie Paul, 1981 yılında erkek kardeşi Darrell Abbott ile Pantera grubunu kurmuştu.ABD'li şarkı yazarı ve yapımcı Jerry Abbott'un oğulları olan ikilinin kurduğu grup, 1990'da "Cowboys From Hell" albümüyle çıkış yapmıştı. Pantera'nın 1994 tarihli "Far Beyond Driven" albümü, Amerikan müzik listelerine bir numaradan giren ilk metal albümü olmuştu.
ANKARA (AA) - ABD'li heavy metal grubu Pantera'nın kurucusu ve bateristi Vinnie Paul öldü. Grubun Facebook sayfasında yapılan açıklamada, Paul'un 54 yaşında...

ANKARA (AA) - ABD'li heavy metal grubu Pantera'nın kurucusu ve bateristi Vinnie Paul öldü.

Grubun Facebook sayfasında yapılan açıklamada, Paul'un 54 yaşında hayata veda ettiği bildirildi.

Açıklamada, bateristin ölüm nedenine ilişkin bilgi verilmedi.

Vinnie Paul, 1981 yılında erkek kardeşi Darrell Abbott ile Pantera grubunu kurmuştu.

ABD'li şarkı yazarı ve yapımcı Jerry Abbott'un oğulları olan ikilinin kurduğu grup, 1990'da "Cowboys From Hell" albümüyle çıkış yapmıştı.

Pantera'nın 1994 tarihli "Far Beyond Driven" albümü, Amerikan müzik listelerine bir numaradan giren ilk metal albümü olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.