pendik escort bayan
ak

Pancar Tarlasına Hint Keneviri Operasyonu

08.10.2016 - 14:13, Güncelleme: 08.10.2016 - 14:13
 

Pancar Tarlasına Hint Keneviri Operasyonu

Konya'da pancar tarlasında 572 kök Hint keneviri ile kurutulmaya bırakılmış 27 kilogram esrar ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'da baba ve oğlu, pancar tarlasında 572 kök Hint keneviri ve kurutulmaya bırakılmış 27 kilogram esrar ele geçirilmesiyle ilgili tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir tarlada Hint keneviri yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, Çumra ilçesi Abditolu Mahallesi'ndeki pancar tarlasında 572 kök Hint keneviri ile kurutulmaya bırakılmış 27 kilogram esrar ele geçirildi.Gözaltına alınan baba Ahmet K. ile oğlu Mustafa K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Konya'da pancar tarlasında 572 kök Hint keneviri ile kurutulmaya bırakılmış 27 kilogram esrar ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'da baba ve oğlu, pancar tarlasında 572 kök Hint keneviri ve kurutulmaya bırakılmış 27 kilogram esrar ele geçirilmesiyle ilgili tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir tarlada Hint keneviri yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, Çumra ilçesi Abditolu Mahallesi'ndeki pancar tarlasında 572 kök Hint keneviri ile kurutulmaya bırakılmış 27 kilogram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan baba Ahmet K. ile oğlu Mustafa K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.