pendik escort bayan
ak

Pancar Nakliyesi Taşıyıcıları Rahatlattı

21.01.2017 - 15:08, Güncelleme: 21.01.2017 - 15:08
 

Pancar Nakliyesi Taşıyıcıları Rahatlattı

KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinde, ilçe kantarında toplanan 25 bin ton şeker pancarı, işlenmek üzere Ilgın Şeker Fabrikası'na taşınıyor. Taşıma ihalesini...

KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinde, ilçe kantarında toplanan 25 bin ton şeker pancarı, işlenmek üzere Ilgın Şeker Fabrikası'na taşınıyor. Taşıma ihalesini kazanan Sarayönü Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pancar taşıma işinin kooperatif üyelerine ekonomik açıdan önemli bir katkı sağlayacağını söyledi. Kooperatif bünyesinde geniş ve güçlü bir filo bulunduğunu belirten Önal, "Aldığımız iş küçümsenmeyecek bir iş. Bu işi alabildiğimiz için üye arkadaşlarımız son derece memnunlar. Bu kantarda, toplanan şeker pancarlarını bir ay içinde fabrikaya çekeceğiz. Aldığımız bu iş, taşıyıcı esnafına rahat bir nefes aldıracak. Bunun yanında ilçe esnafına da dolaylı yoldan katkı sağlayacak." dedi.
KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinde, ilçe kantarında toplanan 25 bin ton şeker pancarı, işlenmek üzere Ilgın Şeker Fabrikası'na taşınıyor. Taşıma ihalesini...
KONYA (AA) - Sarayönü ilçesinde, ilçe kantarında toplanan 25 bin ton şeker pancarı, işlenmek üzere Ilgın Şeker Fabrikası'na taşınıyor.

Taşıma ihalesini kazanan Sarayönü Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pancar taşıma işinin kooperatif üyelerine ekonomik açıdan önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

Kooperatif bünyesinde geniş ve güçlü bir filo bulunduğunu belirten Önal, "Aldığımız iş küçümsenmeyecek bir iş. Bu işi alabildiğimiz için üye arkadaşlarımız son derece memnunlar. Bu kantarda, toplanan şeker pancarlarını bir ay içinde fabrikaya çekeceğiz. Aldığımız bu iş, taşıyıcı esnafına rahat bir nefes aldıracak. Bunun yanında ilçe esnafına da dolaylı yoldan katkı sağlayacak." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.