pendik escort bayan
ak

"Pamuk Prenses Ve Yedi Cüceler Masalı"nı Minik Öğrenciler İçin Sahnelediler

02.05.2019 - 14:53, Güncelleme: 02.05.2019 - 14:53
 

"Pamuk Prenses Ve Yedi Cüceler Masalı"nı Minik Öğrenciler İçin Sahnelediler

SİVAS (AA) - Sivas'ta Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı" isimli tiyatro...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı" isimli tiyatro gösterisi kentteki anaokulu öğrencileri için sahnelendi. Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Dalı 11. sınıf öğrencileri, oyun-oyuncak dersi animasyon etkinlikleri modülü çerçevesinde "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı" adlı tiyatro gösterisi hazırladı. Alan şefi Emine Aldemir Koçak ve atölye şefi Emel Kazan tarafından gösterime hazırlanan 11/A sınıfı öğrencileri, oyunun kostümlerini de kendileri tasarladı. Öğrencilerin hazırladığı oyun, Nene Hatun Anaokulu, Danışment Ortaokulu, Süleyman Demirel Ortaokulu, Gazi Osman Paşa İlkokulu ve Çelebiler İlkokulu anasınıfı öğrencileri için iki seans halinde sahnelendi. Öğrencilerin başarılı performansı takdir topladı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı" isimli tiyatro...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı" isimli tiyatro gösterisi kentteki anaokulu öğrencileri için sahnelendi.

Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelisimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Dalı 11. sınıf öğrencileri, oyun-oyuncak dersi animasyon etkinlikleri modülü çerçevesinde "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Masalı" adlı tiyatro gösterisi hazırladı.

Alan şefi Emine Aldemir Koçak ve atölye şefi Emel Kazan tarafından gösterime hazırlanan 11/A sınıfı öğrencileri, oyunun kostümlerini de kendileri tasarladı.

Öğrencilerin hazırladığı oyun, Nene Hatun Anaokulu, Danışment Ortaokulu, Süleyman Demirel Ortaokulu, Gazi Osman Paşa İlkokulu ve Çelebiler İlkokulu anasınıfı öğrencileri için iki seans halinde sahnelendi.

Öğrencilerin başarılı performansı takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.