pendik escort bayan
ak

Palandöken'den Taklit Ürün Uyarısı

Spor 27.05.2017 - 11:33, Güncelleme: 27.05.2017 - 11:33
 

Palandöken'den Taklit Ürün Uyarısı

TESK Genel Başkanı Palandöken:- "Taklit gıda ürünlerinden uzak durulmalı, ne kadar fazla ucuza kaçarsak sağlığımızı o kadar tehlikeye atarız"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, taklit gıda ürünlerinden uzak durulması gerektiğini belirterek, "Ne kadar fazla ucuza kaçarsak sağlığımızı o kadar tehlikeye atarız." ifadesini kullandı.Palandöken yazılı açıklamasında, ramazana girilmesiyle merdiven altı satışların artığını belirtti.Ucuz olsun diye alınan merdiven altı üretim gıdaların sağlıksız olduğunu vurgulayan Palandöken, özellikle şekerleme, şarküteri, ekmek gibi ürün çeşitlerinde dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.Palandöken, vatandaşların aldıkları ürünün ambalajını ve son kullanma tarihini kontrol etmesinin önemine işaret ederek, "Bilinçli tüketici bir hata gördüğünde yetkili makamlara bildirmeli. Taklit gıda ürünlerinden uzak durulmalı. Ne kadar fazla ucuza kaçarsak sağlığımızı o kadar tehlikeye atarız. Sağlığımız her şeyin önünde gelir. " değerlendirmesinde bulundu.Merdiven altı ürünlerin haksız rekabet ortamı oluşturduğuna da değinen Palandöken, söz konusu ürünlerin engellenmesi için denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini kaydetti.
TESK Genel Başkanı Palandöken:- "Taklit gıda ürünlerinden uzak durulmalı, ne kadar fazla ucuza kaçarsak sağlığımızı o kadar tehlikeye atarız"

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, taklit gıda ürünlerinden uzak durulması gerektiğini belirterek, "Ne kadar fazla ucuza kaçarsak sağlığımızı o kadar tehlikeye atarız." ifadesini kullandı.

Palandöken yazılı açıklamasında, ramazana girilmesiyle merdiven altı satışların artığını belirtti.

Ucuz olsun diye alınan merdiven altı üretim gıdaların sağlıksız olduğunu vurgulayan Palandöken, özellikle şekerleme, şarküteri, ekmek gibi ürün çeşitlerinde dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Palandöken, vatandaşların aldıkları ürünün ambalajını ve son kullanma tarihini kontrol etmesinin önemine işaret ederek, "Bilinçli tüketici bir hata gördüğünde yetkili makamlara bildirmeli. Taklit gıda ürünlerinden uzak durulmalı. Ne kadar fazla ucuza kaçarsak sağlığımızı o kadar tehlikeye atarız. Sağlığımız her şeyin önünde gelir. " değerlendirmesinde bulundu.

Merdiven altı ürünlerin haksız rekabet ortamı oluşturduğuna da değinen Palandöken, söz konusu ürünlerin engellenmesi için denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.