pendik escort bayan
ak

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarına Katılacak

28.10.2016 - 11:43, Güncelleme: 28.10.2016 - 11:43
 

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarına Katılacak

Uluslararası gayrimenkul firmalarının bir araya geldiği Cityscape Cidde Fuarında yer alacak Özyurtlar İnşaat, devam eden 5 projesiyle Körfez ülkelerinin karşısına çıkacak

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar İnşaat, Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek Cityscape Cidde Fuarına katılacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Özyurtlar İnşaat, 2 Kasım- 4 Kasım tarihleri arasında Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarında olacak. Uluslararası gayrimenkul firmalarının bir araya geldiği Cityscape Cidde Fuarında yer alacak Özyurtlar İnşaat, devam eden 5 projesiyle Körfez ülkelerinin karşısına çıkacak.Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir'in tanıtılacağı fuarda Özyurtlar İnşaat, yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Orta Doğu’dan gelen yatırımcıların ilk tercihinin Esenyurt olduğunu belirterek, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ettiğini kaydetti. Bu sektörü oluşturanların ve halkın, Türkiye'nin istikrarlı duruşuna güveninin tam olduğunu ifade eden Özyurt, şunları aktardı:"Aynı şekilde tüm dünya ülkeleri ve özellikle Arap yatırımcılar da bu istikrarlı duruşun oldukça bilincindeler. Bu sebeple Türkiye’ye gayrimenkul yatırımları yabancı yatırımcı için oldukça değerli. Yatırımcı tarafından en çok yatırım yapılan şehir olan İstanbul’da da köklü, güvenilir ve yatırımcıya en çok kazandıran şirketler arasında Özyurtlar yer alıyor. Bu sebeple biz de öncelikle ülkemize değer kazandırmak misyonu ile yola çıkıyoruz ve ekonomimize katkı sağlamak amacıyla yurt dışındaki yatırımcılarla sık sık buluşmaya, ülkemizi anlatmaya devam ediyoruz. Bu aynı zamanda bizim için bir vatandaşlık görevidir. İstanbul geneline bakıldığında ortalama metrekare fiyatları 5 bin lira ila 10 bin lira arasında değişiyor. Esenyurt ise metrekare fiyatı 3 bin lira ila 4 bin lira olan tek bölge. Bu nedenle Esenyurt’taki projelerimizin uygun fiyatlarının yanı sıra sosyal donatıları ve ulaşım imkanlarıyla da yabancı yatırımcının dikkatini çekiyor."Özyurt, projelerine Orta Doğu'dan yoğun talep geldiğini belirterek, "Bu talep yıllar içinde de artış gösterdi. 2014 yılında yabancılara yaptığımız satışın cirodaki payı yüzde 17’iken, 2015 yılında bu oran yüzde 42’ye çıktı. 2016 yılında ise yüzde 50'yi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Yabancıya oturma ve çalışma izni verilmesi durumunda Türkiye’ye ciddi oranda yatırımcının gelmesini beklediklerini anlatan Özyurt, gelecek yıllarda yabancı satışlarının artacağını kaydetti.
Uluslararası gayrimenkul firmalarının bir araya geldiği Cityscape Cidde Fuarında yer alacak Özyurtlar İnşaat, devam eden 5 projesiyle Körfez ülkelerinin karşısına çıkacak

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar İnşaat, Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek Cityscape Cidde Fuarına katılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Özyurtlar İnşaat, 2 Kasım- 4 Kasım tarihleri arasında Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarında olacak.

Uluslararası gayrimenkul firmalarının bir araya geldiği Cityscape Cidde Fuarında yer alacak Özyurtlar İnşaat, devam eden 5 projesiyle Körfez ülkelerinin karşısına çıkacak.

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir'in tanıtılacağı fuarda Özyurtlar İnşaat, yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Orta Doğu’dan gelen yatırımcıların ilk tercihinin Esenyurt olduğunu belirterek, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ettiğini kaydetti.

Bu sektörü oluşturanların ve halkın, Türkiye'nin istikrarlı duruşuna güveninin tam olduğunu ifade eden Özyurt, şunları aktardı:

"Aynı şekilde tüm dünya ülkeleri ve özellikle Arap yatırımcılar da bu istikrarlı duruşun oldukça bilincindeler. Bu sebeple Türkiye’ye gayrimenkul yatırımları yabancı yatırımcı için oldukça değerli. Yatırımcı tarafından en çok yatırım yapılan şehir olan İstanbul’da da köklü, güvenilir ve yatırımcıya en çok kazandıran şirketler arasında Özyurtlar yer alıyor. Bu sebeple biz de öncelikle ülkemize değer kazandırmak misyonu ile yola çıkıyoruz ve ekonomimize katkı sağlamak amacıyla yurt dışındaki yatırımcılarla sık sık buluşmaya, ülkemizi anlatmaya devam ediyoruz. Bu aynı zamanda bizim için bir vatandaşlık görevidir. İstanbul geneline bakıldığında ortalama metrekare fiyatları 5 bin lira ila 10 bin lira arasında değişiyor. Esenyurt ise metrekare fiyatı 3 bin lira ila 4 bin lira olan tek bölge. Bu nedenle Esenyurt’taki projelerimizin uygun fiyatlarının yanı sıra sosyal donatıları ve ulaşım imkanlarıyla da yabancı yatırımcının dikkatini çekiyor."

Özyurt, projelerine Orta Doğu'dan yoğun talep geldiğini belirterek, "Bu talep yıllar içinde de artış gösterdi. 2014 yılında yabancılara yaptığımız satışın cirodaki payı yüzde 17’iken, 2015 yılında bu oran yüzde 42’ye çıktı. 2016 yılında ise yüzde 50'yi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yabancıya oturma ve çalışma izni verilmesi durumunda Türkiye’ye ciddi oranda yatırımcının gelmesini beklediklerini anlatan Özyurt, gelecek yıllarda yabancı satışlarının artacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.