pendik escort bayan
ak

Özyurtlar Holding'den Konut Kampanyası

Spor 20.10.2017 - 14:53, Güncelleme: 20.10.2017 - 14:53
 

Özyurtlar Holding'den Konut Kampanyası

Holdingin "Ödül İstanbul" projesinden yüzde 5 peşin ve ayda bin 900 lira taksitle ev almak mümkün olacak

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar Holding, "Ödül İstanbul" projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Holding açıklamasına göre, bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, "Ödül İstanbul"da yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Projeden yüzde 5 peşin ve ayda bin 900 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün hale gelecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni kampanyayla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getirdiklerini belirterek, "Bu yıl Ödül İstanbul projemizin inşaatına başladık. Şimdi de 2019 yılında teslim etmeyi planladığımız Ödül İstanbul projemizde yeni bir kampanyaya start veriyoruz. Buna göre, projemizden yüzde 5 peşin ve ayda bin 900 lira taksitle ev sahibi olunabilecek." ifadelerini kullandı. Beylikdüzü-Esenyurt aksında yükselen ve 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ödül İstanbul, 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden oluşuyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olması beklenen projede, 1+1'ler 219 bin liradan, 2+1'ler 346 bin TL'den, 3+1'ler ise 524 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Holdingin "Ödül İstanbul" projesinden yüzde 5 peşin ve ayda bin 900 lira taksitle ev almak mümkün olacak

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar Holding, "Ödül İstanbul" projesinde yeni bir kampanyaya başladı.

Holding açıklamasına göre, bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, "Ödül İstanbul"da yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. Projeden yüzde 5 peşin ve ayda bin 900 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün hale gelecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni kampanyayla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getirdiklerini belirterek, "Bu yıl Ödül İstanbul projemizin inşaatına başladık. Şimdi de 2019 yılında teslim etmeyi planladığımız Ödül İstanbul projemizde yeni bir kampanyaya start veriyoruz. Buna göre, projemizden yüzde 5 peşin ve ayda bin 900 lira taksitle ev sahibi olunabilecek." ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü-Esenyurt aksında yükselen ve 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ödül İstanbul, 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden oluşuyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olması beklenen projede, 1+1'ler 219 bin liradan, 2+1'ler 346 bin TL'den, 3+1'ler ise 524 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.