pendik escort bayan
ak

Öztürk; “Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak”

01.02.2018 - 06:46, Güncelleme: 01.02.2018 - 06:46
 

Öztürk; “Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak”

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Zeytindalı Harekatı’na tam destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak inşallah” dedi.

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Zeytindalı Harekatı’na tam destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak inşallah” dedi. Afrin’e düzenlenen Zeytindalı Harekatı’nın 12’nci gününde tüm Türkiye’den olduğu gibi Sivas’tan da destek gelmeye devam ediyor.Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, “Burada bir tarih yazılıyor yarın halkın karşısında bunlar hesaplarını da halkımıza verecekler inşallah” dedi.  “Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü sağlamak için yapılan çalışmalar elhamdülillah iyi bir şekilde devam ediyor” diyen Başkan Öztürk, “Gerek Burada şanlı Türk ordumuz gerekse şanlı Türk ordumuzla birlikte Özgür Suriye Ordusu güzel çalışmalar yapıyor, sahada bunları yazılı ve görsel basından takip ediyoruz. Ülkemizle ilgili güzel sözleri tasdik edip çirkinlikleri de reddediyoruz. Son günlerde sözde aydınların söylediği bir takım söylemler var biz bunları şiddetle kınıyoruz yani bizim geçmişte öğretmenlerimizin şehit edildiğinde hemşirelerimizin şehit edildiğinde sivil vatandaşlarımızın şehit edildiğinde bu malum çetelerin hiçbir açıklamasını biz duymadık. Bugün ülkenin bütünlüğünü ülkenin geleceğini güvence altına almaya çalıştığımız dönemlerde ne yediği belirsiz insanların çıkıp böyle şeyler söylemesi ülkemiz açısından doğru şeyler olduğuna inanmıyoruz. Hukuk devleti içerisindeyiz ve hukukun gerektirdiği çalışmaları ilgili savcılıklarımız soruşturmaları başlattı bunlarda hak ettikleri cezaları alacaklardır inşallah bundan eminiz” ifadelerini kullandı.Öztürk, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları kaydetti; “Bizim burada bir ve bütün olmamız lazım ki öyleyiz elhamdülillah bu yönde bir problemimiz yok Gerek Cumhurbaşkanımız gerek mecliste grubu bulunan milli ve manevi değerlere sahip çıkan siyasi partilerimiz bir bütün halinde bunları götürüyor. Bunlara destek vermeyenlerde var, burada bir tarih yazılıyor yarın halkın karşısında bunlar hesaplarını da halkımıza verecekler inşallah.”Kangal’da camilerde operasyona katılan askerler için dua edildiğini ifade eden Öztürk, “Biz burada Kangal İlçesi olarak Merkez Camimiz de yaptığımız dualarımızla sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte yaptığımız dualarımızla onların yanında olduğumuzu manevi yönden hissettirmeye ilçemizde yaşayan insanlarımıza da bu bütünlüğün sağlanması için bir farkındalık oluşturma çabalarımız devam ediyor. Önümüzde ki günlerde her eve her iş yerine de birer bayrak çalışmamız var. Bunu da bu hafta içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. Ben orada can siper hane mücadelesini veren bu vatan için canını yüreğini ailesini kenara koyup önce vatanım diyen herkese saygılarımı sunuyorum. Orada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olup gazi olanlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Onlara biz ne yapsak ne desek azdır onlar iyi ki var. Allah onları korusun kanatlarının altına alsın inşallah. Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak inşallah” dedi. 
Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Zeytindalı Harekatı’na tam destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak inşallah” dedi.

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Zeytindalı Harekatı’na tam destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak inşallah” dedi.

 

Afrin’e düzenlenen Zeytindalı Harekatı’nın 12’nci gününde tüm Türkiye’den olduğu gibi Sivas’tan da destek gelmeye devam ediyor.

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, “Burada bir tarih yazılıyor yarın halkın karşısında bunlar hesaplarını da halkımıza verecekler inşallah” dedi.  

“Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü sağlamak için yapılan çalışmalar elhamdülillah iyi bir şekilde devam ediyor” diyen Başkan Öztürk, “Gerek Burada şanlı Türk ordumuz gerekse şanlı Türk ordumuzla birlikte Özgür Suriye Ordusu güzel çalışmalar yapıyor, sahada bunları yazılı ve görsel basından takip ediyoruz. Ülkemizle ilgili güzel sözleri tasdik edip çirkinlikleri de reddediyoruz. Son günlerde sözde aydınların söylediği bir takım söylemler var biz bunları şiddetle kınıyoruz yani bizim geçmişte öğretmenlerimizin şehit edildiğinde hemşirelerimizin şehit edildiğinde sivil vatandaşlarımızın şehit edildiğinde bu malum çetelerin hiçbir açıklamasını biz duymadık. Bugün ülkenin bütünlüğünü ülkenin geleceğini güvence altına almaya çalıştığımız dönemlerde ne yediği belirsiz insanların çıkıp böyle şeyler söylemesi ülkemiz açısından doğru şeyler olduğuna inanmıyoruz. Hukuk devleti içerisindeyiz ve hukukun gerektirdiği çalışmaları ilgili savcılıklarımız soruşturmaları başlattı bunlarda hak ettikleri cezaları alacaklardır inşallah bundan eminiz” ifadelerini kullandı.

Öztürk, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları kaydetti; “Bizim burada bir ve bütün olmamız lazım ki öyleyiz elhamdülillah bu yönde bir problemimiz yok Gerek Cumhurbaşkanımız gerek mecliste grubu bulunan milli ve manevi değerlere sahip çıkan siyasi partilerimiz bir bütün halinde bunları götürüyor. Bunlara destek vermeyenlerde var, burada bir tarih yazılıyor yarın halkın karşısında bunlar hesaplarını da halkımıza verecekler inşallah.”

Kangal’da camilerde operasyona katılan askerler için dua edildiğini ifade eden Öztürk, “Biz burada Kangal İlçesi olarak Merkez Camimiz de yaptığımız dualarımızla sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte yaptığımız dualarımızla onların yanında olduğumuzu manevi yönden hissettirmeye ilçemizde yaşayan insanlarımıza da bu bütünlüğün sağlanması için bir farkındalık oluşturma çabalarımız devam ediyor. Önümüzde ki günlerde her eve her iş yerine de birer bayrak çalışmamız var. Bunu da bu hafta içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. Ben orada can siper hane mücadelesini veren bu vatan için canını yüreğini ailesini kenara koyup önce vatanım diyen herkese saygılarımı sunuyorum. Orada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olup gazi olanlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Onlara biz ne yapsak ne desek azdır onlar iyi ki var. Allah onları korusun kanatlarının altına alsın inşallah. Ülkemizin yarını bugünden daha güzel olacak inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.