pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özoğul, Mazbatasını Aldı

14.02.2018 - 08:48, Güncelleme: 14.02.2018 - 08:48
 

Özoğul, Mazbatasını Aldı

KONYA (AA) - İYİ Parti Ilgın İlçe Başkanlığına seçilen Behçet Özoğul, mazbatasını aldı.Özoğlu, mazbatasını Ilgın İlçe Seçim Kurulu Müdürü...

KONYA (AA) - İYİ Parti Ilgın İlçe Başkanlığına seçilen Behçet Özoğul, mazbatasını aldı.Özoğlu, mazbatasını Ilgın İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muammer Babur’dan aldı.Parti teşkilatında ilçe başkanlığı sorumluluğunu üstlenmekten mutlu olduğunu ifade eden Özoğul, şunları söyledi: "Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Ben ve ekibim her zaman birlik beraberlik içinde ilçemizin ve ülkemizin kalkınması için el birliği ile çalışacağız. Kongre sürecinde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun."
KONYA (AA) - İYİ Parti Ilgın İlçe Başkanlığına seçilen Behçet Özoğul, mazbatasını aldı.Özoğlu, mazbatasını Ilgın İlçe Seçim Kurulu Müdürü...

KONYA (AA) - İYİ Parti Ilgın İlçe Başkanlığına seçilen Behçet Özoğul, mazbatasını aldı.

Özoğlu, mazbatasını Ilgın İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muammer Babur’dan aldı.

Parti teşkilatında ilçe başkanlığı sorumluluğunu üstlenmekten mutlu olduğunu ifade eden Özoğul, şunları söyledi:

"Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Ben ve ekibim her zaman birlik beraberlik içinde ilçemizin ve ülkemizin kalkınması için el birliği ile çalışacağız. Kongre sürecinde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.