pendik escort bayan
ak

Özkan Millet Kıraathanesini Ziyaret Etti

16.02.2019 - 13:28, Güncelleme: 16.02.2019 - 13:28
 

Özkan Millet Kıraathanesini Ziyaret Etti

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, millet kıraathanesini ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özkan, Bedesten'de faaliyet...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, millet kıraathanesini ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özkan, Bedesten'de faaliyet gösteren Millet Kıraathesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla çay içip, sohbet etti, sorunlarını dinledi.Özkan, millet kıraathanelerinin topluma faydasının ölçülemeyecek derecede olduğunu belirterek, "Günün her saatinde kıraathane dolup taşıyor. Halkımız, bir taraftan ilgi duyduğu alana ilişkin kitapları okurken, bir taraftan da personelimiz ikramlarda bulunuyor. İçinde çayın ve kekin yanı sıra çeşitli ikramların da ücretsiz olarak yapıldığı kıraathanemiz insanlarımıza faydalı olacak bir ortam. Millet kıraathanelerimiz yediden yetmişe her kesimden vatandaşın uğrak noktası haline geldi. Biz de bu durumdan dolayı çok mutluyuz." diye konuştu.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, millet kıraathanesini ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özkan, Bedesten'de faaliyet...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, millet kıraathanesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Özkan, Bedesten'de faaliyet gösteren Millet Kıraathesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla çay içip, sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Özkan, millet kıraathanelerinin topluma faydasının ölçülemeyecek derecede olduğunu belirterek, "Günün her saatinde kıraathane dolup taşıyor. Halkımız, bir taraftan ilgi duyduğu alana ilişkin kitapları okurken, bir taraftan da personelimiz ikramlarda bulunuyor. İçinde çayın ve kekin yanı sıra çeşitli ikramların da ücretsiz olarak yapıldığı kıraathanemiz insanlarımıza faydalı olacak bir ortam. Millet kıraathanelerimiz yediden yetmişe her kesimden vatandaşın uğrak noktası haline geldi. Biz de bu durumdan dolayı çok mutluyuz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.