pendik escort bayan
ak

Özhaseki'ye Engelli Derneklerinden Destek

26.02.2019 - 12:13, Güncelleme: 26.02.2019 - 12:13
 

Özhaseki'ye Engelli Derneklerinden Destek

Başkentte faaliyet gösteren 28 engelli derneği, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye 31 Mart seçimlerinde destek verdiklerini açıkladı- Dünya İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Özkaynak:- "Yerel yönetimler seçimi ön

ANKARA (AA) - Dünya İşitme Engelliler Federasyonu başta olmak üzere Ankara'da faaliyet gösteren 28 engelli derneği, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye 31 Mart seçimlerinde destek kararı aldı.Dünya İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Özkaynak, Ankara Ulucanlar Müzesinde düzenlediği basın toplantısında, Özhaseki'nin projelerinin engelliler için çok verimli olacağına inandıklarını belirterek, kendisine seçimlerde destek verdiklerini söyledi.Engellilerin geçmiş yıllarda toplumda büyük sıkıntı çektiklerini ve toplum içerisine çıkmaktan çekindiklerini ifade eden Özkaynak, "AK Parti iktidarı ile birlikte engelli haklarına sahip çıkılmaya başlandı. Engelli çocuklarımıza maaşlar bağlandı. Ayrıca engelli çocuklarımıza bakan ailelere de maaşlar bağlandı. Bu anlamda engelli çocuklarımızın geleceği aydınlandı. Devletin sahip çıkması, onların kıymetini artırdı." diye konuştu.AK Parti hükümetlerinin istihdam noktasında da engellilere sahip çıktığını vurgulayan Özkaynak, "Yerel yönetimler seçimi öncesinde projelerini inceledik, yaptıklarına baktık. Sayın Mehmet Özhaseki'ye destek olma kararı aldık." ifadesini kullandı.Engelliler İzleme ve Denetleme Derneği Başkanı Ayhan Temel ise Mehmet Özhaseki'nin engellilere sahip çıkacağına olan inancını dile getirdi. Temel, şöyle konuştu: "AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin engelli kardeşlerimize yönelik projeleri bize heyecan vermektedir. Sayın Özhaseki Kayseri Belediye Başkanlığı döneminde de engelli kardeşlerimize sahip çıkmıştır. Ankara'da tüm engelli kardeşlerimize sahip çıkacağını belirtmiştir. O nedenle bizler de, engelli kardeşlerimizin hizmet alması için Mehmet Özhaseki'ye destek olma kararı verdik." Toplantıya, Engelli Dernek Başkanı Yıldıray Çınar ve çeşitli engelli dernekleri başkanları katıldı.
Başkentte faaliyet gösteren 28 engelli derneği, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye 31 Mart seçimlerinde destek verdiklerini açıkladı- Dünya İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Özkaynak:- "Yerel yönetimler seçimi ön

ANKARA (AA) - Dünya İşitme Engelliler Federasyonu başta olmak üzere Ankara'da faaliyet gösteren 28 engelli derneği, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye 31 Mart seçimlerinde destek kararı aldı.

Dünya İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Cemal Özkaynak, Ankara Ulucanlar Müzesinde düzenlediği basın toplantısında, Özhaseki'nin projelerinin engelliler için çok verimli olacağına inandıklarını belirterek, kendisine seçimlerde destek verdiklerini söyledi.

Engellilerin geçmiş yıllarda toplumda büyük sıkıntı çektiklerini ve toplum içerisine çıkmaktan çekindiklerini ifade eden Özkaynak, "AK Parti iktidarı ile birlikte engelli haklarına sahip çıkılmaya başlandı. Engelli çocuklarımıza maaşlar bağlandı. Ayrıca engelli çocuklarımıza bakan ailelere de maaşlar bağlandı. Bu anlamda engelli çocuklarımızın geleceği aydınlandı. Devletin sahip çıkması, onların kıymetini artırdı." diye konuştu.

AK Parti hükümetlerinin istihdam noktasında da engellilere sahip çıktığını vurgulayan Özkaynak, "Yerel yönetimler seçimi öncesinde projelerini inceledik, yaptıklarına baktık. Sayın Mehmet Özhaseki'ye destek olma kararı aldık." ifadesini kullandı.

Engelliler İzleme ve Denetleme Derneği Başkanı Ayhan Temel ise Mehmet Özhaseki'nin engellilere sahip çıkacağına olan inancını dile getirdi. Temel, şöyle konuştu:

"AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin engelli kardeşlerimize yönelik projeleri bize heyecan vermektedir. Sayın Özhaseki Kayseri Belediye Başkanlığı döneminde de engelli kardeşlerimize sahip çıkmıştır. Ankara'da tüm engelli kardeşlerimize sahip çıkacağını belirtmiştir. O nedenle bizler de, engelli kardeşlerimizin hizmet alması için Mehmet Özhaseki'ye destek olma kararı verdik."

Toplantıya, Engelli Dernek Başkanı Yıldıray Çınar ve çeşitli engelli dernekleri başkanları katıldı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.