pendik escort bayan
ak

Özel Öğrencilerden Türk Halk Müziği Konseri

22.05.2017 - 17:08, Güncelleme: 22.05.2017 - 17:08
 

Özel Öğrencilerden Türk Halk Müziği Konseri

NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi üyeleri ve Fertek Özel Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinden oluşan koro, Engelliler Haftası dolayısıyla...

NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi üyeleri ve Fertek Özel Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinden oluşan koro, Engelliler Haftası dolayısıyla Türk Halk Müziği konseri verdi.Niğde Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere, Vali Ertan Peynircioğlu, eşi Gülay Peynircioğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser öncesi konuşan Peynircioğlu, her etkinliğin toplum ve bireylerin bilinçlenmesinde etkisi olduğunu belirterek, "Engelli bireylerimiz toplumumuzun bir gerçeğidir. Sevinerek görüyoruz ki bu konuda bir bilinç oluştu. Böyle günler ve haftalarda gerçekleştirilen etkinlikler, toplumda engelli kardeşlerimizle ilgili bilinç oluşturmaktadır." ifadelerini kullandı.Engellilere sunulan imkanların her geçen yıl geliştiğini belirten Peynircioğlu, "Tabi ki engelli bireylerimizin, özel insanlarımızın toplumla kaynaşmasında, meslek edinmelerinde ve sosyal faaliyetlerde bulunmalarında STK'larımıza da çok önemli görevler düşmektedir. Niğde'de de bu şekilde güzel faaliyetler gösteren Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Bu vesile ile bu güzel gecede emeği geçen tüm kardeşlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi üyeleri ve Fertek Özel Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinden oluşan koro, Engelliler Haftası dolayısıyla...

NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi üyeleri ve Fertek Özel Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinden oluşan koro, Engelliler Haftası dolayısıyla Türk Halk Müziği konseri verdi.

Niğde Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere, Vali Ertan Peynircioğlu, eşi Gülay Peynircioğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi konuşan Peynircioğlu, her etkinliğin toplum ve bireylerin bilinçlenmesinde etkisi olduğunu belirterek, "Engelli bireylerimiz toplumumuzun bir gerçeğidir. Sevinerek görüyoruz ki bu konuda bir bilinç oluştu. Böyle günler ve haftalarda gerçekleştirilen etkinlikler, toplumda engelli kardeşlerimizle ilgili bilinç oluşturmaktadır." ifadelerini kullandı.

Engellilere sunulan imkanların her geçen yıl geliştiğini belirten Peynircioğlu, "Tabi ki engelli bireylerimizin, özel insanlarımızın toplumla kaynaşmasında, meslek edinmelerinde ve sosyal faaliyetlerde bulunmalarında STK'larımıza da çok önemli görevler düşmektedir. Niğde'de de bu şekilde güzel faaliyetler gösteren Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Bu vesile ile bu güzel gecede emeği geçen tüm kardeşlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.