pendik escort bayan
ak

Özel İnsanlara "Trafik Eğitimi" Verildi

23.03.2017 - 11:13, Güncelleme: 23.03.2017 - 11:13
 

Özel İnsanlara "Trafik Eğitimi" Verildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezindeki öğrencilere, trafik eğitimi verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezindeki öğrencilere, trafik eğitimi verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kıratlıoğlu Mahallesi'nde faaliyet sürdüren eğitim merkezindeki öğrencilere, trafik kurallarına ilişkin bilgi aktardı.Araç içinde ve yaya olarak trafikte bulunulduğu sürece uyulması ve dikkat edilmesi gereken kurallara yönelik eğitimin ardından öğrencilere boyama kitabı ve boya kalemi hediye edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezindeki öğrencilere, trafik eğitimi verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezindeki öğrencilere, trafik eğitimi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kıratlıoğlu Mahallesi'nde faaliyet sürdüren eğitim merkezindeki öğrencilere, trafik kurallarına ilişkin bilgi aktardı.

Araç içinde ve yaya olarak trafikte bulunulduğu sürece uyulması ve dikkat edilmesi gereken kurallara yönelik eğitimin ardından öğrencilere boyama kitabı ve boya kalemi hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.