pendik escort bayan
ak

"Özel İnsanlar" Serada Sebze Üretiyor

14.05.2019 - 13:38, Güncelleme: 14.05.2019 - 13:38
 

"Özel İnsanlar" Serada Sebze Üretiyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, merkezin bahçesinde oluşturulan serada sebze yetiştiriyor.Kıratlıoğlu...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, merkezin bahçesinde oluşturulan serada sebze yetiştiriyor.Kıratlıoğlu Mahallesinde eğitilebilir düzeydeki özel insanların zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için hizmet sunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde, öğrencilerin sosyal hayata entegre olmaları amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor.Bu kapsamda, oluşturulan seranın tüm bakım çalışmaları burada eğitim gören özel insanlarca yapılıyor.Fidelerin dikilmesinden, üretime ve sofraya getirilmesine kadar her kademesinde özel insanların çalıştığı sera alanına, soğan, domates, biber, salatalık ve sarımsak fidelerinin ekimi yapıldı. 25 metrekarelik sera alanı içerisinde üretilen ürünlerin, daha sonra yine özel insanlar yararına değerlendirileceği öğrenildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, merkezin bahçesinde oluşturulan serada sebze yetiştiriyor.Kıratlıoğlu...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, merkezin bahçesinde oluşturulan serada sebze yetiştiriyor.

Kıratlıoğlu Mahallesinde eğitilebilir düzeydeki özel insanların zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için hizmet sunan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde, öğrencilerin sosyal hayata entegre olmaları amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor.

Bu kapsamda, oluşturulan seranın tüm bakım çalışmaları burada eğitim gören özel insanlarca yapılıyor.

Fidelerin dikilmesinden, üretime ve sofraya getirilmesine kadar her kademesinde özel insanların çalıştığı sera alanına, soğan, domates, biber, salatalık ve sarımsak fidelerinin ekimi yapıldı.

25 metrekarelik sera alanı içerisinde üretilen ürünlerin, daha sonra yine özel insanlar yararına değerlendirileceği öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.