pendik escort bayan
ak

Özel İnsanlar Okuma-yazma Öğreniyor

25.10.2016 - 11:33, Güncelleme: 25.10.2016 - 11:33
 

Özel İnsanlar Okuma-yazma Öğreniyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde öğrenciler, okuma ve yazma öğreniyor.Belediyeden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde öğrenciler, okuma ve yazma öğreniyor.Belediyeden yapılan açıklamada, Kıratlıoğlu Mahallesindeki merkezde, eğitilebilir düzeydeki özel insanların, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayarak eğitim çalışmalarına devam ediliyor.Merkezdeki öğrencilere, engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve toplumla entegre olabilmelerine katkı sağlamak için uzman eğitimciler gözetiminde okuma-yazma dersleri veriliyor.Eğitimler sonunda engelli öğrencilere okuma-yazma kabiliyeti kazandırılıyor.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde öğrenciler, okuma ve yazma öğreniyor.Belediyeden...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde öğrenciler, okuma ve yazma öğreniyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kıratlıoğlu Mahallesindeki merkezde, eğitilebilir düzeydeki özel insanların, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayarak eğitim çalışmalarına devam ediliyor.

Merkezdeki öğrencilere, engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve toplumla entegre olabilmelerine katkı sağlamak için uzman eğitimciler gözetiminde okuma-yazma dersleri veriliyor.

Eğitimler sonunda engelli öğrencilere okuma-yazma kabiliyeti kazandırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.