pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özel İdare Lojmanlarının Yıkımı Başladı

31.08.2015 - 16:08, Güncelleme: 31.08.2015 - 16:08
 

Özel İdare Lojmanlarının Yıkımı Başladı

Kepenek Meydanı Projesi kapsamında, İl Özel İdaresi’ne ait iki lojmanın yıkım işlemleri başladı.

Kepenek Meydanı Projesi kapsamında, İl Özel İdaresi’ne ait iki lojmanın yıkım işlemleri başladı.Sivas Valiliği arkasında bulunan ve İl Özel İdaresi’ne ait iki lojmanın yıkım işlemleri  28 Ağustos 2015 tarihinde başlandı. Yıkımın yapıldığı alanda Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Özgan ve İmar Müdürü Erol Genç ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulundu. Binaların niteliksiz ve kavşak trafiğini sıkıntıya soktuğunu dile getiren Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın; ” Yıkıma başladık, 3 hafta gibi kısa bir sürede yıkımın tamamlanacağını öngörmekteyiz. ” dedi.Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, binaların boşaltılması için gereken desteği veren Sivas Valisi Âlim Barut’a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’a teşekkür etti. – Sivas 
Kepenek Meydanı Projesi kapsamında, İl Özel İdaresi’ne ait iki lojmanın yıkım işlemleri başladı.

Kepenek Meydanı Projesi kapsamında, İl Özel İdaresi’ne ait iki lojmanın yıkım işlemleri başladı.

Sivas Valiliği arkasında bulunan ve İl Özel İdaresi’ne ait iki lojmanın yıkım işlemleri  28 Ağustos 2015 tarihinde başlandı. Yıkımın yapıldığı alanda Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Özgan ve İmar Müdürü Erol Genç ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Binaların niteliksiz ve kavşak trafiğini sıkıntıya soktuğunu dile getiren Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın; ” Yıkıma başladık, 3 hafta gibi kısa bir sürede yıkımın tamamlanacağını öngörmekteyiz. ” dedi.Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, binaların boşaltılması için gereken desteği veren Sivas Valisi Âlim Barut’a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’a teşekkür etti. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.