pendik escort bayan
ak

Özel Güvenliğin Yıldızları Ödül Töreni 28 Mart'ta

Spor 21.03.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.03.2018 - 10:08
 

Özel Güvenliğin Yıldızları Ödül Töreni 28 Mart'ta

GÜSOD tarafından Ankara'da düzenlenecek törende, 2 ayrı kategoride 26 ödül verilecek

İSTANBUL (AA) - Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği (GÜSOD) tarafından düzenlenecek Özel Güvenliğin Yıldızları Ödül Töreni, 28 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.Dernek tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikinci kez düzenlenecek Özel Güvenliğin Yıldızları Ödül Töreni'nde, "Sadakat" ve "Başarı" kategorilerinde toplam 26 ödül verilecek. Törene, GÜSOD üyesi şirketlerin üst düzey yöneticileri ve özel güvenlik çalışanları katılacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen GÜSOD Başkanı Murat Kösereisoğlu, dernek olarak kuruluşlarından bu yana sektörün gelişimi için çalıştıklarını ifade etti.Önceliklerinin yasal altyapı ve çalışan hakları olduğunu vurgulayan Kösereisoğlu, şunları kaydetti:"Özel güvenlik 320 binin üzerinde çalışanıyla istihdamda lokomotif sektörlerden biri. Bizler bu sektörün sağlıklı büyümesi için çalışanlarımızın koşullarını düzenlemek ve bu zorlu mesleği yaparlarken hak ettikleri yıpranma payını almalarını istiyoruz. Gece gündüz, yaz kış, bayram hafta sonu demeden çalışan ve varlıklarıyla topluma huzur veren özel güvenlik çalışanlarına bu ödül aracılığıyla teşekkür etmek, yaptıkları işin önemini topluma hatırlatmak en büyük arzumuz."
GÜSOD tarafından Ankara'da düzenlenecek törende, 2 ayrı kategoride 26 ödül verilecek

İSTANBUL (AA) - Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği (GÜSOD) tarafından düzenlenecek Özel Güvenliğin Yıldızları Ödül Töreni, 28 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.

Dernek tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikinci kez düzenlenecek Özel Güvenliğin Yıldızları Ödül Töreni'nde, "Sadakat" ve "Başarı" kategorilerinde toplam 26 ödül verilecek. Törene, GÜSOD üyesi şirketlerin üst düzey yöneticileri ve özel güvenlik çalışanları katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GÜSOD Başkanı Murat Kösereisoğlu, dernek olarak kuruluşlarından bu yana sektörün gelişimi için çalıştıklarını ifade etti.

Önceliklerinin yasal altyapı ve çalışan hakları olduğunu vurgulayan Kösereisoğlu, şunları kaydetti:

"Özel güvenlik 320 binin üzerinde çalışanıyla istihdamda lokomotif sektörlerden biri. Bizler bu sektörün sağlıklı büyümesi için çalışanlarımızın koşullarını düzenlemek ve bu zorlu mesleği yaparlarken hak ettikleri yıpranma payını almalarını istiyoruz. Gece gündüz, yaz kış, bayram hafta sonu demeden çalışan ve varlıklarıyla topluma huzur veren özel güvenlik çalışanlarına bu ödül aracılığıyla teşekkür etmek, yaptıkları işin önemini topluma hatırlatmak en büyük arzumuz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.