pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özel Gençlere Özel Nostalji Turu

26.03.2018 - 15:48, Güncelleme: 26.03.2018 - 15:48
 

Özel Gençlere Özel Nostalji Turu

KONYA (AA) - Konya'da, down sendromlu gençler için klasik araçlarla nostalji turu düzenlendi.Konya Eskimeyen Otomobiller Kulübü üyesi olan klasik otomobil...

KONYA (AA) - Konya'da, down sendromlu gençler için klasik araçlarla nostalji turu düzenlendi.Konya Eskimeyen Otomobiller Kulübü üyesi olan klasik otomobil sahipleri, il merkezinde yaşayan down sendromlu gençler için nostalji turu etkinliği düzenledi.Konya'da bir restoranda istihdam edilen down sendromlu gençleri, araçlarına alan klasik otomobil tutkunları ardından şehir turu gerçekleştirdi.Konya Eskimeyen Otomobilller Kulübü Başkanı Rahim Kurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Down Sendromlular Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri nostalji turu çerçevesinde Gökcem Kafe Restoran'da istihdam edilen down sendromlu gençler için şehir turu düzenlediklerini söyledi. Konya'nın Meram ilçesinin yanı sıra, Akyokuş bölgesinde düzenlenen turu 1955-1970 arası modellere sahip klasik otomobillerle gerçekleştirdiklerini aktaran Kurhan, şunları kaydetti:"Çoğunluğu neredeyse yarım asırlık olan birbirinden güzel bu klasik otomobillerimize bindirilen özel gençlerimiz, katıldıkları nostalji turunda keyifli anlar yaşadı.Onların bu mutluluğunu görmek, bizleri de çok mutlu etti. Vatandaşlarımız da nostalji turunu geçiş yaptığımız güzergahlarda ilgiyle izledi. Bu anlamda, bu etkinliğe destek veren başta kafe işletmecilerimiz olmak üzere klasik otomobil sahibi arkadaşlarımız ve herkese teşekkür ediyorum."
KONYA (AA) - Konya'da, down sendromlu gençler için klasik araçlarla nostalji turu düzenlendi.Konya Eskimeyen Otomobiller Kulübü üyesi olan klasik otomobil...

KONYA (AA) - Konya'da, down sendromlu gençler için klasik araçlarla nostalji turu düzenlendi.

Konya Eskimeyen Otomobiller Kulübü üyesi olan klasik otomobil sahipleri, il merkezinde yaşayan down sendromlu gençler için nostalji turu etkinliği düzenledi.

Konya'da bir restoranda istihdam edilen down sendromlu gençleri, araçlarına alan klasik otomobil tutkunları ardından şehir turu gerçekleştirdi.

Konya Eskimeyen Otomobilller Kulübü Başkanı Rahim Kurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Down Sendromlular Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri nostalji turu çerçevesinde Gökcem Kafe Restoran'da istihdam edilen down sendromlu gençler için şehir turu düzenlediklerini söyledi.

Konya'nın Meram ilçesinin yanı sıra, Akyokuş bölgesinde düzenlenen turu 1955-1970 arası modellere sahip klasik otomobillerle gerçekleştirdiklerini aktaran Kurhan, şunları kaydetti:

"Çoğunluğu neredeyse yarım asırlık olan birbirinden güzel bu klasik otomobillerimize bindirilen özel gençlerimiz, katıldıkları nostalji turunda keyifli anlar yaşadı.Onların bu mutluluğunu görmek, bizleri de çok mutlu etti. Vatandaşlarımız da nostalji turunu geçiş yaptığımız güzergahlarda ilgiyle izledi. Bu anlamda, bu etkinliğe destek veren başta kafe işletmecilerimiz olmak üzere klasik otomobil sahibi arkadaşlarımız ve herkese teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.