pendik escort bayan
ak

Özel Çocukların "Özel" Sergisi

20.12.2018 - 12:18, Güncelleme: 20.12.2018 - 12:18
 

Özel Çocukların "Özel" Sergisi

Kayseri ZİÇEV'deki halk eğitim kurslarına katılan öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları el emeği eserler, görücüye çıktı- Ahşap boyama, takı, el örgüsü, resim, yağlı boya gibi alanlarda eğitim alan engelli çocukların eserleri ilgi çekti

KAYSERİ (AA) - Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Kayseri Şubesindeki halk eğitim kurslarına katılan çocukların bir yıl boyunca yaptıkları el emeği eserler görücüye çıktı.Bir alışveriş merkezinde açılan sergide, çocukların ahşap boyama, takı, el örgüsü, resim, yağlı boya gibi alanlardaki eserleri yoğun ilgi gördü.Sergiye katılanlara mini konser veren çocuklar, yaptıkları eserlerin önünde misafirlerini karşıladı.ZİÇEV Kayseri Şube Başkanı Asuman Talaslıoğlu, zihinsel yetersizliği olan çocukların eğitim alınca neler yapabileceklerini bu sergi sayesinde gösterdiklerini söyledi.Bir yıl boyunca ZİÇEV'deki çocukların kurslara katıldığını anlatan Talaslıoğlu, şöyle konuştu:"Melikgazi Kaymakamlığımıza çok teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezinden gelen öğretmenlerimizin emeği çok. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yüreğine, emeğine sağlık. Bu kurslar sayesinde çocuklarımız hem sosyalleşiyor hem ince motor becerileri gelişiyor. Ayrıca ailelerden çok güzel geri dönüşler alıyoruz."
Kayseri ZİÇEV'deki halk eğitim kurslarına katılan öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları el emeği eserler, görücüye çıktı- Ahşap boyama, takı, el örgüsü, resim, yağlı boya gibi alanlarda eğitim alan engelli çocukların eserleri ilgi çekti

KAYSERİ (AA) - Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Kayseri Şubesindeki halk eğitim kurslarına katılan çocukların bir yıl boyunca yaptıkları el emeği eserler görücüye çıktı.

Bir alışveriş merkezinde açılan sergide, çocukların ahşap boyama, takı, el örgüsü, resim, yağlı boya gibi alanlardaki eserleri yoğun ilgi gördü.

Sergiye katılanlara mini konser veren çocuklar, yaptıkları eserlerin önünde misafirlerini karşıladı.

ZİÇEV Kayseri Şube Başkanı Asuman Talaslıoğlu, zihinsel yetersizliği olan çocukların eğitim alınca neler yapabileceklerini bu sergi sayesinde gösterdiklerini söyledi.

Bir yıl boyunca ZİÇEV'deki çocukların kurslara katıldığını anlatan Talaslıoğlu, şöyle konuştu:

"Melikgazi Kaymakamlığımıza çok teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezinden gelen öğretmenlerimizin emeği çok. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yüreğine, emeğine sağlık. Bu kurslar sayesinde çocuklarımız hem sosyalleşiyor hem ince motor becerileri gelişiyor. Ayrıca ailelerden çok güzel geri dönüşler alıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.