pendik escort bayan
ak

Özbekistan'dan Ankaralı İş Adamlarına Yatırım Çağrısı

Spor 04.02.2017 - 13:38, Güncelleme: 04.02.2017 - 13:38
 

Özbekistan'dan Ankaralı İş Adamlarına Yatırım Çağrısı

Özbekistan'ın Ankara Büyükelçisi Kadirov:- "Hiçbir yabancı yatırımcı parasını Özbekistan toprağında kaybetmez"- ATO Başkan Yardımcısı Deryal: - "Ankara'da her türlü üretimi yapıyoruz. Özbekistan'a yatırım için şu an bir fırsat var. İlk giden kazanır"

ANKARA (AA) - Özbekistan'ın Ankara Büyükelçisi Ulfat Kadirov, Ankaralı iş adamlarına ülkelerinde yatırım yapma çağrısında bulunarak, "Hiçbir yatırımcı parasını Özbekistan toprağında kaybetmez." dedi. Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadirov, ATO Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal'ı ziyaret etti.Ziyaret sırasında konuşan Kadirov, Özbekistan'da 80'in üzerinde Türk şirketinin faaliyet gösterdiğini belirtti. Ülkelerinde Türk iş adamlarının sevildiğini ifade eden Kadirov, Türkiye'nin kendileri için örnek bir ülke konumunda bulunduğunu söyledi. Kadirov, Özbekistan'ın özellikle tekstil, gıda, tarım ve turizm sektöründe faaliyet gösteren yatırımcılara ihtiyacı olduğuna dikkati çekerek, "Hiçbir yabancı yatırımcı parasını Özbekistan toprağında kaybetmez. Türk kardeşlerimiz Özbekistan'a gitsinler, kendi gözleriyle görsünler. Araştırma, inceleme yapsınlar." değerlendirmesinde bulundu. ATO Başkan Yardımcısı Deryal da Kadirov'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özbekistan'ı "kardeş ülke" olarak gördüklerini vurguladı. İki ülke arasındaki kardeşlik ilişkisinin ticarete de yansıması gerektiğine işaret eden Deryal, "Ata memleketimiz Özbekistan ile yeni bir sayfa açılmıştır. Bu sayfaya doğru, güzel şeyler yazalım. ATO olarak bize hangi görev düşüyorsa en iyi şekilde yapmaya hazırız. Ankara'da her türlü üretimi yapıyoruz. Özbekistan'a yatırım için şu an bir fırsat var. İlk giden kazanır." ifadelerini kullandı.
Özbekistan'ın Ankara Büyükelçisi Kadirov:- "Hiçbir yabancı yatırımcı parasını Özbekistan toprağında kaybetmez"- ATO Başkan Yardımcısı Deryal: - "Ankara'da her türlü üretimi yapıyoruz. Özbekistan'a yatırım için şu an bir fırsat var. İlk giden kazanır"

ANKARA (AA) - Özbekistan'ın Ankara Büyükelçisi Ulfat Kadirov, Ankaralı iş adamlarına ülkelerinde yatırım yapma çağrısında bulunarak, "Hiçbir yatırımcı parasını Özbekistan toprağında kaybetmez." dedi.

Ankara Ticaret Odasından (ATO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadirov, ATO Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kadirov, Özbekistan'da 80'in üzerinde Türk şirketinin faaliyet gösterdiğini belirtti.

Ülkelerinde Türk iş adamlarının sevildiğini ifade eden Kadirov, Türkiye'nin kendileri için örnek bir ülke konumunda bulunduğunu söyledi.

Kadirov, Özbekistan'ın özellikle tekstil, gıda, tarım ve turizm sektöründe faaliyet gösteren yatırımcılara ihtiyacı olduğuna dikkati çekerek, "Hiçbir yabancı yatırımcı parasını Özbekistan toprağında kaybetmez. Türk kardeşlerimiz Özbekistan'a gitsinler, kendi gözleriyle görsünler. Araştırma, inceleme yapsınlar." değerlendirmesinde bulundu.

ATO Başkan Yardımcısı Deryal da Kadirov'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özbekistan'ı "kardeş ülke" olarak gördüklerini vurguladı.

İki ülke arasındaki kardeşlik ilişkisinin ticarete de yansıması gerektiğine işaret eden Deryal, "Ata memleketimiz Özbekistan ile yeni bir sayfa açılmıştır. Bu sayfaya doğru, güzel şeyler yazalım. ATO olarak bize hangi görev düşüyorsa en iyi şekilde yapmaya hazırız. Ankara'da her türlü üretimi yapıyoruz. Özbekistan'a yatırım için şu an bir fırsat var. İlk giden kazanır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.