pendik escort bayan
ak

Özaltun'a "Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi" Ödülü

07.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 07.12.2017 - 14:38
 

Özaltun'a "Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi" Ödülü

KONYA (AA) - Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7’incisini düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun...

KONYA (AA) - Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7’incisini düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun "Yılın Başarılı Yerel Yöneticileri" ödülüne layık görüldü."Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anketinde, "Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı" projesi Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a, "Çevre Düzenleme ve Yeşil Alan" kategorisinde ödül kazandırdı.Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformda, Beyşehir'i temsilen bulunmaktan gurur duyduğunu belirtti.Özaltun, "Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor ve ilçemizin ve çalıştığımız kurumun adının bu ödüllere konu olmasından dolayı yaşadığımız gurur ve mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu ödülün ilçemize kazandırılmasında emeği geçen birim müdürlerimiz ve personellerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü bu ödülü sadece ben değil, biz yani hepimiz kazandık ve ilçemize armağan ediyoruz." ifadesini kullandı.Özaltun, ödülünü 23 Aralık Cumartesi günü Kayseri'de gerçekleştirilecek törende alacak.
KONYA (AA) - Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7’incisini düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun...

KONYA (AA) - Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7’incisini düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun "Yılın Başarılı Yerel Yöneticileri" ödülüne layık görüldü.

"Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anketinde, "Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı" projesi Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a, "Çevre Düzenleme ve Yeşil Alan" kategorisinde ödül kazandırdı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformda, Beyşehir'i temsilen bulunmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Özaltun, "Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor ve ilçemizin ve çalıştığımız kurumun adının bu ödüllere konu olmasından dolayı yaşadığımız gurur ve mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu ödülün ilçemize kazandırılmasında emeği geçen birim müdürlerimiz ve personellerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü bu ödülü sadece ben değil, biz yani hepimiz kazandık ve ilçemize armağan ediyoruz." ifadesini kullandı.

Özaltun, ödülünü 23 Aralık Cumartesi günü Kayseri'de gerçekleştirilecek törende alacak.

Özaltun'a "Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi" Ödülü

Özaltun'a "Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi" Ödülü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.