pendik escort bayan
ak

Özaltun Ve Turfand, Adliye İnşaatını Gezdi

07.10.2018 - 12:13, Güncelleme: 07.10.2018 - 12:13
 

Özaltun Ve Turfand, Adliye İnşaatını Gezdi

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Turfand ile yapımı devam eden adliye inşaatını gezdi. Özaltun...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Turfand ile yapımı devam eden adliye inşaatını gezdi. Özaltun ve Turfand, yetkili mühendis Gökhan Küçükaslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Beyşehir’in yeni dönemde yeni bir devlet yatırımına daha kavuştuğunu dile getiren Özaltun, ilçenin kazanımlarına bir yenisinin daha eklendiğini söyledi. Adliye binasının en yakın sürede hizmete gireceğini ifade eden Özaltun, "Müteahhidin çalışmalarının bitmesinin hemen ardından biz belediye olarak çevre düzenlemelerini yapacağız, yollara yönlendirme levhaları yapılacak. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Turfand ile yapımı devam eden adliye inşaatını gezdi. Özaltun...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Turfand ile yapımı devam eden adliye inşaatını gezdi.

Özaltun ve Turfand, yetkili mühendis Gökhan Küçükaslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beyşehir’in yeni dönemde yeni bir devlet yatırımına daha kavuştuğunu dile getiren Özaltun, ilçenin kazanımlarına bir yenisinin daha eklendiğini söyledi.

Adliye binasının en yakın sürede hizmete gireceğini ifade eden Özaltun, "Müteahhidin çalışmalarının bitmesinin hemen ardından biz belediye olarak çevre düzenlemelerini yapacağız, yollara yönlendirme levhaları yapılacak. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.