pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Özaltun, Typ Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

09.12.2016 - 09:13, Güncelleme: 09.12.2016 - 09:13
 

Özaltun, Typ Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.Taşköprü...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.Taşköprü Aile Çay Bahçesinde, çalışma döneminin sonuna gelen "Toplum Yararına Program"da (TYP) görev alan personelle buluşan Başkan Özaltun, büyük bölümü kadınlardan oluşan çalışanlara 6 ay boyunca ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Beyşehir Belediyesinin yeni dönemde 320 çalışanıyla 120 kilometre çapındaki bir coğrafyada 67 mahalleye her alanda büyük bir özveriyle, mesai mevhumu gözetmeksizin hizmet vermeye çalıştığını kaydeden Özaltun, bu hizmeti verirken son dönemde İş-Kur bünyesinde "Toplum Yararına Program" (TYP) kapsamında hizmet yapan çalışanlardan da istifade ettiklerini söyledi.Mevcut personelin çok geniş bir alanda hizmet vermeye yetmediğini hal böyle olunca daha fazla çalışana ihtiyaç duyduklarını anlatan Özaltun şunları söyledi:"Bu anlamda TYP çalışanlarının geçici sürelerle de olsa belediye bünyesinde istihdam edilmesine çok önem verdik. Devlet de bu anlamda bize gözardı edilemeyecek önemli bir destek verdi. Bu destek sayesinde çok sayıda insan evine ekmek götürme imkanı buldu. Beyşehir Belediyesi bünyesinde 6 ay önce TYP çerçevesinde çalışmaya başlayan personelle yıl sonunun gelmesi ile birlikte ayrılık vakti de geldi."Daha sonra Özaltun, TYP çalışanlarına birer alışveriş çeki hediye etti.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.Taşköprü...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

Taşköprü Aile Çay Bahçesinde, çalışma döneminin sonuna gelen "Toplum Yararına Program"da (TYP) görev alan personelle buluşan Başkan Özaltun, büyük bölümü kadınlardan oluşan çalışanlara 6 ay boyunca ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Beyşehir Belediyesinin yeni dönemde 320 çalışanıyla 120 kilometre çapındaki bir coğrafyada 67 mahalleye her alanda büyük bir özveriyle, mesai mevhumu gözetmeksizin hizmet vermeye çalıştığını kaydeden Özaltun, bu hizmeti verirken son dönemde İş-Kur bünyesinde "Toplum Yararına Program" (TYP) kapsamında hizmet yapan çalışanlardan da istifade ettiklerini söyledi.

Mevcut personelin çok geniş bir alanda hizmet vermeye yetmediğini hal böyle olunca daha fazla çalışana ihtiyaç duyduklarını anlatan Özaltun şunları söyledi:

"Bu anlamda TYP çalışanlarının geçici sürelerle de olsa belediye bünyesinde istihdam edilmesine çok önem verdik. Devlet de bu anlamda bize gözardı edilemeyecek önemli bir destek verdi. Bu destek sayesinde çok sayıda insan evine ekmek götürme imkanı buldu. Beyşehir Belediyesi bünyesinde 6 ay önce TYP çerçevesinde çalışmaya başlayan personelle yıl sonunun gelmesi ile birlikte ayrılık vakti de geldi."

Daha sonra Özaltun, TYP çalışanlarına birer alışveriş çeki hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.