pendik escort bayan
ak

Özaltun Beşiktaş Taraftarlarıyla Buluştu

13.12.2017 - 11:23, Güncelleme: 13.12.2017 - 11:23
 

Özaltun Beşiktaş Taraftarlarıyla Buluştu

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beşiktaş'ın Beyşehirli taraftarlarıyla yemek programında bir araya geldi. Özaltun, Beyşehir Beşiktaşlılar...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beşiktaş'ın Beyşehirli taraftarlarıyla yemek programında bir araya geldi. Özaltun, Beyşehir Beşiktaşlılar Derneği'ndeki programda, yemekte yaptığı konuşmada, Türkiye'deki takımların ülke liglerindeki başarısının önemli olduğunu ancak Avrupa'da gösterilen başarının ülke adına daha önemli olduğunu söyledi. Türkiye'de şampiyon olmak kadar, Avrupa'da da başarılı olmanın önemine dikkati çeken Özaltun, şunları kaydetti:"Maşallah Beşiktaş'ta bu anlamda başarısıyla dikkat çekiyor. Avrupa’da da gerçekten ay yıldızlı bayrağımızı, ülkemizi çok güzel şekilde temsil ediyor. Beşiktaş bunu fazlasıyla yapıyor. Ben Fenerbahçeliyim. Ama, Beşiktaşlılar derneğinin bu kadar güzel olduğunu içerisine girmeden tahmin edemezdim. Bugün ben bunu gördüm. Dolayısıyla, Beşiktaş gibi, Fenerbahçe de, Galatasaray da, Konyaspor'da bizim takımımız.Tüm takımlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun."Özaltun, yemek programına katılan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımına da amatör ligdeki mücadelesinde başarılar diledi.Programa, Beyşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ali Telli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ile dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beşiktaş'ın Beyşehirli taraftarlarıyla yemek programında bir araya geldi. Özaltun, Beyşehir Beşiktaşlılar...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beşiktaş'ın Beyşehirli taraftarlarıyla yemek programında bir araya geldi.

Özaltun, Beyşehir Beşiktaşlılar Derneği'ndeki programda, yemekte yaptığı konuşmada, Türkiye'deki takımların ülke liglerindeki başarısının önemli olduğunu ancak Avrupa'da gösterilen başarının ülke adına daha önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'de şampiyon olmak kadar, Avrupa'da da başarılı olmanın önemine dikkati çeken Özaltun, şunları kaydetti:

"Maşallah Beşiktaş'ta bu anlamda başarısıyla dikkat çekiyor. Avrupa’da da gerçekten ay yıldızlı bayrağımızı, ülkemizi çok güzel şekilde temsil ediyor. Beşiktaş bunu fazlasıyla yapıyor. Ben Fenerbahçeliyim. Ama, Beşiktaşlılar derneğinin bu kadar güzel olduğunu içerisine girmeden tahmin edemezdim. Bugün ben bunu gördüm. Dolayısıyla, Beşiktaş gibi, Fenerbahçe de, Galatasaray da, Konyaspor'da bizim takımımız.Tüm takımlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun."

Özaltun, yemek programına katılan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımına da amatör ligdeki mücadelesinde başarılar diledi.

Programa, Beyşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ali Telli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ile dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.