pendik escort bayan
ak

"Oyun Dursun Heyben Bilgi İle Dolsun" Etkinliği

29.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 29.04.2019 - 16:23
 

"Oyun Dursun Heyben Bilgi İle Dolsun" Etkinliği

YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri tarafından kahvehanelerde "Oyun dursun heyben bilgi ile dolsun" etkinliği düzenlendi.İlçe Milli...

YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri tarafından kahvehanelerde "Oyun dursun heyben bilgi ile dolsun" etkinliği düzenlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, kahvehanelerde 15 dakika süreyle düzenlenen bu etkinliğin vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandığını belirtti.Türk toplumunun okumayan bir kitleye sahip olduğunu belirten Ekinci, "Amacımız bu tür etkinliklerle gençlere rehberlik etmek, toplumumuzu kitap okumaya yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Okumak, insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Gelişmiş ülke toplumları, sahip oldukları bilgilerin yüzde 60'ını bu yolu kullanarak edinmişlerdir." dedi. Ekinci, "Okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla okullarımız ve gençlik merkezimizde okuma halkaları düzenleniyor. Milli Egemenlik İlkokulu öğrencilerimiz de öğretmenleri gözetiminde bir kahvehanede okuma etkinliği düzenlediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri tarafından kahvehanelerde "Oyun dursun heyben bilgi ile dolsun" etkinliği düzenlendi.İlçe Milli...

YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Egemenlik ilkokulu öğrencileri tarafından kahvehanelerde "Oyun dursun heyben bilgi ile dolsun" etkinliği düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, kahvehanelerde 15 dakika süreyle düzenlenen bu etkinliğin vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandığını belirtti.

Türk toplumunun okumayan bir kitleye sahip olduğunu belirten Ekinci, "Amacımız bu tür etkinliklerle gençlere rehberlik etmek, toplumumuzu kitap okumaya yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Okumak, insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Gelişmiş ülke toplumları, sahip oldukları bilgilerin yüzde 60'ını bu yolu kullanarak edinmişlerdir." dedi.

Ekinci, "Okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla okullarımız ve gençlik merkezimizde okuma halkaları düzenleniyor. Milli Egemenlik İlkokulu öğrencilerimiz de öğretmenleri gözetiminde bir kahvehanede okuma etkinliği düzenlediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.