pendik escort bayan
ak

Öyk Kararı

Spor 22.02.2018 - 09:03, Güncelleme: 22.02.2018 - 09:03
 

Öyk Kararı

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Tekirdağ'daki bir taşınmazın imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazlar reddedildi.ÖYK'nın...

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Tekirdağ'daki bir taşınmazın imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazlar reddedildi.ÖYK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Kahya Mahallesi'nde bulunan bazı parsellere "ticaret ve konut alanı, gelişme konut alanı, park ve alanı" kullanım kararı getirilmesine ilişkin imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesine karar verildi.
ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Tekirdağ'daki bir taşınmazın imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazlar reddedildi.ÖYK'nın...

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Tekirdağ'daki bir taşınmazın imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazlar reddedildi.

ÖYK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Kahya Mahallesi'nde bulunan bazı parsellere "ticaret ve konut alanı, gelişme konut alanı, park ve alanı" kullanım kararı getirilmesine ilişkin imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.