pendik escort bayan
ak

Otyakmaz: "Klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazandık"

17.02.2018 - 18:53, Güncelleme: 17.02.2018 - 18:53
 

Otyakmaz: "Klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazandık"

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok...

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu" dedi.Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Demir Grup Sivasspor'un sahasında Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etmesinin ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz karşılaşma sonrası basın mensuplarını açıklamalarda bulundu. Takımın ilk yarıda iyi oynadığı ifade eden Otyakmaz, "Çok iyi fırsatlar bulduk. Aslında maçı ilk yarıda kopartabilirdik. İkinci yarı rakip takviyelerle birlikte daha iyi bir motivasyonla sahaya çıktı. Gerçekten yarım saat oyuna hakim oldular bu arada öne de geçtiler. Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu" dedi.Robinho'nun performansıKarşılaşmada 2 gol atıp 1 gol asist yapan Brezilyalı yıldız Robinho'nun performansının sorulması üzerine Otyakmaz, "Robinho ne kadar doğru bir tercih olduğunu her anlamda şehrimizin tanıtımı, Türk futbolunun marka değeri, bizim sonuçlarımızın açısından 2 haftada 3 gol atmasıyla bir asist yapması, bize kazandırdığı puanlar ne kadar doğru bir iş yaptığımız gösteriyor. Bunlar bizi sevindiren şeyler" diye konuştu.Ligin başından itibaren hedefi ilk 10 olarak belirlediklerini aktaran Otyakmaz, "İlk 6 içerisine girebilirsek bizi mutlu eder. Tabii neden Avrupa olmasın diyeceğim ama neticede önümüzü görelim yavaş yavaş gidelim" şeklinde konuştu.
Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok...
Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Demir Grup Sivasspor'un sahasında Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etmesinin ardından Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz karşılaşma sonrası basın mensuplarını açıklamalarda bulundu. Takımın ilk yarıda iyi oynadığı ifade eden Otyakmaz, "Çok iyi fırsatlar bulduk. Aslında maçı ilk yarıda kopartabilirdik. İkinci yarı rakip takviyelerle birlikte daha iyi bir motivasyonla sahaya çıktı. Gerçekten yarım saat oyuna hakim oldular bu arada öne de geçtiler. Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu" dedi.

Robinho'nun performansı

Karşılaşmada 2 gol atıp 1 gol asist yapan Brezilyalı yıldız Robinho'nun performansının sorulması üzerine Otyakmaz, "Robinho ne kadar doğru bir tercih olduğunu her anlamda şehrimizin tanıtımı, Türk futbolunun marka değeri, bizim sonuçlarımızın açısından 2 haftada 3 gol atmasıyla bir asist yapması, bize kazandırdığı puanlar ne kadar doğru bir iş yaptığımız gösteriyor. Bunlar bizi sevindiren şeyler" diye konuştu.

Ligin başından itibaren hedefi ilk 10 olarak belirlediklerini aktaran Otyakmaz, "İlk 6 içerisine girebilirsek bizi mutlu eder. Tabii neden Avrupa olmasın diyeceğim ama neticede önümüzü görelim yavaş yavaş gidelim" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.