pendik escort bayan
ak

Otomobilin Çarptığı Bisiklet Sürücüsü Öldü

25.12.2017 - 19:58, Güncelleme: 25.12.2017 - 19:58
 

Otomobilin Çarptığı Bisiklet Sürücüsü Öldü

Sivas'ta otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Şamil T. (33) idaresindeki 58 BU 840 plakalı otomobil, Ankara-Erzincan karayolu otogar kavşağı yakınlarında Muhammed Ateş'in (15) kullandığı bisiklete arkadan çarptı.Ateş, çarpmanın etkisiyle savrularak yere düştü. Ateş, kaldırıldığı Numune Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bisikletin arka koltuğunda bulunan ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı ise ağır yaralandı.Otomobil sürücüsü Şamil T. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Ateş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Sivas'ta otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şamil T. (33) idaresindeki 58 BU 840 plakalı otomobil, Ankara-Erzincan karayolu otogar kavşağı yakınlarında Muhammed Ateş'in (15) kullandığı bisiklete arkadan çarptı.

Ateş, çarpmanın etkisiyle savrularak yere düştü. Ateş, kaldırıldığı Numune Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bisikletin arka koltuğunda bulunan ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı ise ağır yaralandı.

Otomobil sürücüsü Şamil T. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Ateş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.