pendik escort bayan
ak

Otomobilin Camlarından Taşan Yük Tehlike Yarattı

25.07.2018 - 10:48, Güncelleme: 25.07.2018 - 10:48
 

Otomobilin Camlarından Taşan Yük Tehlike Yarattı

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, arka camlarından dışarıya metrelerce taşan şekilde yük taşınan otomobil trafikte tehlike yarattı. Beyşehir...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, arka camlarından dışarıya metrelerce taşan şekilde yük taşınan otomobil trafikte tehlike yarattı. Beyşehir yöresinde kargıların birleştirilmesiyle oluşturulan ve "tarhana çiti" olarak adlandırılan 5 metreyi aşkın uzunluğa sahip yer örtü malzemesini, otomobilin arka bölümüne camlarını açarak uzatan sürücü, her iki taraftan metrelerce dışarıya taşıyan bu yükle trafikte seyretti. Dışarı taşan yüküyle trafikte tehlike oluşturan araç, ilçe sakinlerince meraklı gözlerle takip edildi.
KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, arka camlarından dışarıya metrelerce taşan şekilde yük taşınan otomobil trafikte tehlike yarattı. Beyşehir...

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, arka camlarından dışarıya metrelerce taşan şekilde yük taşınan otomobil trafikte tehlike yarattı.

Beyşehir yöresinde kargıların birleştirilmesiyle oluşturulan ve "tarhana çiti" olarak adlandırılan 5 metreyi aşkın uzunluğa sahip yer örtü malzemesini, otomobilin arka bölümüne camlarını açarak uzatan sürücü, her iki taraftan metrelerce dışarıya taşıyan bu yükle trafikte seyretti.

Dışarı taşan yüküyle trafikte tehlike oluşturan araç, ilçe sakinlerince meraklı gözlerle takip edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.