pendik escort bayan
ak

Otomobile Giren Yılanı İtfaiye Çıkardı

27.06.2017 - 15:08, Güncelleme: 27.06.2017 - 15:08
 

Otomobile Giren Yılanı İtfaiye Çıkardı

KONYA (AA) - Seydişehir'de bir otomobilin motor kısmına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı.Pınarbaşı Mahallesinde Erdal Korkmaz'a ait park halindeki...

KONYA (AA) - Seydişehir'de bir otomobilin motor kısmına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı.Pınarbaşı Mahallesinde Erdal Korkmaz'a ait park halindeki otomobilin motor kısmına 1,5 metre uzunluğunda bir yılan girdi. Çevredeki vatandaşların uyarması üzerine Korkmaz, aracının bulunduğu sokağa itfaiye ekiplerini çağırdı.Aracın bazı yerlerini söken ekipler yılanı ölü olarak çıkarabildi.Erdal Korkmaz komşuların yılanın otomobile girerken gördüğünü ve bunun üzerine itfaiye haber verdiğini belirterek, "Yılanı canlı olarak çıkartmak için itfaiye ekipleri çok uğraştı. Maalesef ölü olarak çıkarabildiler." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehir'de bir otomobilin motor kısmına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı.Pınarbaşı Mahallesinde Erdal Korkmaz'a ait park halindeki...

KONYA (AA) - Seydişehir'de bir otomobilin motor kısmına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı.

Pınarbaşı Mahallesinde Erdal Korkmaz'a ait park halindeki otomobilin motor kısmına 1,5 metre uzunluğunda bir yılan girdi.

Çevredeki vatandaşların uyarması üzerine Korkmaz, aracının bulunduğu sokağa itfaiye ekiplerini çağırdı.

Aracın bazı yerlerini söken ekipler yılanı ölü olarak çıkarabildi.

Erdal Korkmaz komşuların yılanın otomobile girerken gördüğünü ve bunun üzerine itfaiye haber verdiğini belirterek, "Yılanı canlı olarak çıkartmak için itfaiye ekipleri çok uğraştı. Maalesef ölü olarak çıkarabildiler." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.