pendik escort bayan
ak

Otomobildeki Çakmak Gazı Tüpleri Patladı

13.06.2019 - 02:18, Güncelleme: 13.06.2019 - 02:18
 

Otomobildeki Çakmak Gazı Tüpleri Patladı

Sivas'ta otomobilde bulunan çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu 2 kişi yaralandı - Patlama anı çevrede bulunan bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, park halindeki otomobilde bulunan çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. İddiaya göre, Ferhatbostan Mahallesi'nde park halindeki 34 PS 2973 plakalı otomobilde bulunan çakmak gazı tüpleri henüz belirlenemeyen nedenle patladı. Patlamada, otomobilde bulunan M.C.K. ile M.Y.K. (20) yaralandı. Patlama sesini duyan çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vücutlarında yanıklar oluşan yaralılar kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Patlamanın etkisiyle araçta büyük hasar oluşurken, çevredeki bazı binaların da camları kırıldı. Polis ekipleri araç içerisinde ve çevresinde çok sayıda çakmak gazı tüpü buldu. Patlama anı çevrede bulunan bir apartmanın güvenlik kamerasına da yansıdı.
Sivas'ta otomobilde bulunan çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu 2 kişi yaralandı - Patlama anı çevrede bulunan bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, park halindeki otomobilde bulunan çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Ferhatbostan Mahallesi'nde park halindeki 34 PS 2973 plakalı otomobilde bulunan çakmak gazı tüpleri henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Patlamada, otomobilde bulunan M.C.K. ile M.Y.K. (20) yaralandı.

Patlama sesini duyan çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vücutlarında yanıklar oluşan yaralılar kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Patlamanın etkisiyle araçta büyük hasar oluşurken, çevredeki bazı binaların da camları kırıldı.

Polis ekipleri araç içerisinde ve çevresinde çok sayıda çakmak gazı tüpü buldu.

Patlama anı çevrede bulunan bir apartmanın güvenlik kamerasına da yansıdı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.