pendik escort bayan
ak

Otomobil Şarampole Devrildi: 5 Yaralı

25.09.2015 - 11:52, Güncelleme: 25.09.2015 - 11:52
 

Otomobil Şarampole Devrildi: 5 Yaralı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı. Bayram ziyareti için Sivas'tan Yozgat'ın Sorgun ilçesine gitmek için yola çıkan Mehmet Baştürk (45) idaresindeki 06 HTU 66 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yıldızeli Ekecik köyü yakınlarında şarampole devrildi.Kazada sürücü Mehmet Baştürk ile eşi Sevda (40), çocukları Tuana (8), Yunus (18) ve Tuba Baştürk (22) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Yıldızeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından durumu ağır olan Tuana ve Tuba Baştürk Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. – Yıldızeli Kaynak : AA
Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı.

 

Bayram ziyareti için Sivas'tan Yozgat'ın Sorgun ilçesine gitmek için yola çıkan Mehmet Baştürk (45) idaresindeki 06 HTU 66 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yıldızeli Ekecik köyü yakınlarında şarampole devrildi.Kazada sürücü Mehmet Baştürk ile eşi Sevda (40), çocukları Tuana (8), Yunus (18) ve Tuba Baştürk (22) yaralandı.

 

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Yıldızeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından durumu ağır olan Tuana ve Tuba Baştürk Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. – Yıldızeli

 

Kaynak : AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.