pendik escort bayan
ak

Otokoç Otomotiv'e "Kurumsal Yayınlar" Kategorisinde Ödül

12.06.2019 - 13:58, Güncelleme: 12.06.2019 - 13:58
 

Otokoç Otomotiv'e "Kurumsal Yayınlar" Kategorisinde Ödül

Otokoç Otomotiv, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri "Kurumsal Yayınlar" kategorisinde 90. Yıl Kitabı" ile birinciliği elde etti

İSTANBUL (AA) - Otokoç Otomotiv, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde "Kurumsal Yayınlar" kategorisinde birinci oldu. Şirket açıklamasına göre, otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv, 18'incisi düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri "Kurumsal Yayınlar" kategorisinde “90. Yıl Kitabı” ile birinciliğe layık görüldü. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından gerçekleştirilen törende ödülü, Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak, Pazarlama Ekibi ve Halkla İlişkiler Ajansı Artı İletişim Yönetimi ile birlikte teslim aldı. Açıklamaya göre, Otokoç Otomotiv’in 90. yılını kutlamak üzere 2018 yılında kitabın yazımına başlandı. Kurumsal ve bireysel arşiv taramaları ve yaşayan duayen yöneticilerin anlatımlarıyla oluşturulan kitap, otomotiv sektörünün en uzun süreyi kapsayan ilk kurumsal kaynak olma özelliğiyle öne çıkıyor. Otokoç Otomotiv’in vizyonu çerçevesinde sektöre yaptığı katkıları gelecek nesillere iletmeyi ve şirketin 90 yıllık geçmişini onurlandırmayı amaçlayan kitap, Otokoç Otomotiv’i sürdürülebilir bir başarı hikayesi haline getiren yönetici ve çalışanlarına da saygı duruşu niteliği taşıyor. 18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ne kamu/özel sektör kurumları ve genç iletişimciler, 21 ana ve 27 alt kategoride 300’e yakın proje ile başvuruda bulundu. TÜHİD tarafından her yıl düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, sektördeki başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını mükafatlandırmayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor.
Otokoç Otomotiv, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri "Kurumsal Yayınlar" kategorisinde 90. Yıl Kitabı" ile birinciliği elde etti

İSTANBUL (AA) - Otokoç Otomotiv, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde "Kurumsal Yayınlar" kategorisinde birinci oldu.

Şirket açıklamasına göre, otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv, 18'incisi düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri "Kurumsal Yayınlar" kategorisinde “90. Yıl Kitabı” ile birinciliğe layık görüldü.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından gerçekleştirilen törende ödülü, Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak, Pazarlama Ekibi ve Halkla İlişkiler Ajansı Artı İletişim Yönetimi ile birlikte teslim aldı.

Açıklamaya göre, Otokoç Otomotiv’in 90. yılını kutlamak üzere 2018 yılında kitabın yazımına başlandı. Kurumsal ve bireysel arşiv taramaları ve yaşayan duayen yöneticilerin anlatımlarıyla oluşturulan kitap, otomotiv sektörünün en uzun süreyi kapsayan ilk kurumsal kaynak olma özelliğiyle öne çıkıyor.

Otokoç Otomotiv’in vizyonu çerçevesinde sektöre yaptığı katkıları gelecek nesillere iletmeyi ve şirketin 90 yıllık geçmişini onurlandırmayı amaçlayan kitap, Otokoç Otomotiv’i sürdürülebilir bir başarı hikayesi haline getiren yönetici ve çalışanlarına da saygı duruşu niteliği taşıyor.

18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ne kamu/özel sektör kurumları ve genç iletişimciler, 21 ana ve 27 alt kategoride 300’e yakın proje ile başvuruda bulundu.

TÜHİD tarafından her yıl düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, sektördeki başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını mükafatlandırmayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.