pendik escort bayan
ak

Otokar'ın Kent LF otobüsleri Malta'da sefere başladı

17.07.2016 - 02:08, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:08
 

Otokar'ın Kent LF otobüsleri Malta'da sefere başladı

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, aralık ayında siparişini aldığı 33 adetlik sağdan direksiyonlu Kent LF otobüslerini Malta'ya teslim...

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, aralık ayında siparişini aldığı 33 adetlik sağdan direksiyonlu Kent LF otobüslerini Malta'ya teslim etti.Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Avrupa başta olmak üzere 45'ten fazla ülkeye otobüs ihracatı gerçekleştiren Otokar'ın 33 adetlik sağdan direksiyonlu Kent LF otobüslerinin Malta caddelerinde yerini aldığı, geçen yıl da Malta adasına 143 adet sağdan direksiyonlu Doruk otobüs teslim eden Otokar'ın buradaki toplam otobüs sayısının 176'ya ulaştığı bildirildi. Gelirinin büyük bölümünü turizmden elde eden Malta için özel olarak üretilen 12 metrelik Kent LF'nin, basamaksız alçak giriş tabanı, geniş iç hacmi ile yolculara konfor sunuyor. İç ve dış modern görüntüsü, çevreci Euro 6 motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Kent LF, düşük işletme giderleriyle de kullanıcısına her daim kazandırıyor.Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden Kent LF, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.- "Toplu taşımada 40 milyon avro yatırım yaptık"Malta'da gerçekleştirilen teslimat törenine Malta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Joe Mizzi, Malta Public Transport (Malta Toplu Taşıma) Yönetim Kurulu Başkanı Felipe Cosmen, Malta Toplu Taşıma yönetimi ve Otokar Avrupa Uluslararası Satış ve Pazarlama Birim Yöneticisi Berkan Sağlam katıldı.Törende konuşan Malta Toplu Taşıma Yönetim Kurulu Başkanı Cosmen, Malta'nın artan toplu taşıma ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan dönüşüm çalışmaları neticesinde Avrupa'nın en genç otobüs filolarından birine kavuştuklarını belirtti. Cosmen, şunları kaydetti:"Ada halkı ve turizm sektörü için 18 ay önce önemli bir adım attık. Yeni araçlar ve teknolojilere yönelik bugüne kadar 40 milyon avro seviyesinde yatırım gerçekleştirdik. Filomuzun neredeyse yarısı çevre dostu ulaşım için yeni standartları üzerinde barındıran, temiz havaya katkıda bulunan Euro 6 araçlardan oluşuyor. Avrupa'nın ortalama otobüs yaş ortalaması 9 iken, bizim filomuzun yaş ortalaması 3'e düştü. Geçen yıl filoya katılan 9,6 metrelik 143 Otokar Doruk otobüsleri yüksek manevra kabiliyeti sayesinde dar cadde ve sokaklarda ulaşımda esneklik sağlıyor. 12 metrelik Otokar Kent LF de adanın yoğun hatlarında yaz döneminde daha fazla kişiyi daha konforlu taşıyacak şekilde tasarlandı."
İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, aralık ayında siparişini aldığı 33 adetlik sağdan direksiyonlu Kent LF otobüslerini Malta'ya teslim...

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, aralık ayında siparişini aldığı 33 adetlik sağdan direksiyonlu Kent LF otobüslerini Malta'ya teslim etti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Avrupa başta olmak üzere 45'ten fazla ülkeye otobüs ihracatı gerçekleştiren Otokar'ın 33 adetlik sağdan direksiyonlu Kent LF otobüslerinin Malta caddelerinde yerini aldığı, geçen yıl da Malta adasına 143 adet sağdan direksiyonlu Doruk otobüs teslim eden Otokar'ın buradaki toplam otobüs sayısının 176'ya ulaştığı bildirildi.

Gelirinin büyük bölümünü turizmden elde eden Malta için özel olarak üretilen 12 metrelik Kent LF'nin, basamaksız alçak giriş tabanı, geniş iç hacmi ile yolculara konfor sunuyor. İç ve dış modern görüntüsü, çevreci Euro 6 motoru, üstün yol tutuşunun yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkan Kent LF, düşük işletme giderleriyle de kullanıcısına her daim kazandırıyor.

Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden Kent LF, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.


- "Toplu taşımada 40 milyon avro yatırım yaptık"


Malta'da gerçekleştirilen teslimat törenine Malta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Joe Mizzi, Malta Public Transport (Malta Toplu Taşıma) Yönetim Kurulu Başkanı Felipe Cosmen, Malta Toplu Taşıma yönetimi ve Otokar Avrupa Uluslararası Satış ve Pazarlama Birim Yöneticisi Berkan Sağlam katıldı.

Törende konuşan Malta Toplu Taşıma Yönetim Kurulu Başkanı Cosmen, Malta'nın artan toplu taşıma ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan dönüşüm çalışmaları neticesinde Avrupa'nın en genç otobüs filolarından birine kavuştuklarını belirtti. Cosmen, şunları kaydetti:

"Ada halkı ve turizm sektörü için 18 ay önce önemli bir adım attık. Yeni araçlar ve teknolojilere yönelik bugüne kadar 40 milyon avro seviyesinde yatırım gerçekleştirdik. Filomuzun neredeyse yarısı çevre dostu ulaşım için yeni standartları üzerinde barındıran, temiz havaya katkıda bulunan Euro 6 araçlardan oluşuyor. Avrupa'nın ortalama otobüs yaş ortalaması 9 iken, bizim filomuzun yaş ortalaması 3'e düştü. Geçen yıl filoya katılan 9,6 metrelik 143 Otokar Doruk otobüsleri yüksek manevra kabiliyeti sayesinde dar cadde ve sokaklarda ulaşımda esneklik sağlıyor. 12 metrelik Otokar Kent LF de adanın yoğun hatlarında yaz döneminde daha fazla kişiyi daha konforlu taşıyacak şekilde tasarlandı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.