pendik escort bayan
ak

Otobüsler Eğitim ve İletişim Fakültelerinin Önünden Geçecek

Kültür-Sanat 08.11.2013 - 17:47, Güncelleme: 08.11.2013 - 17:47
 

Otobüsler Eğitim ve İletişim Fakültelerinin Önünden Geçecek

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık\'ı ziyaret ederek otobüslerin artık Eğitim ve İletişim Fakültelerinin önünden geçeceğini söyledi.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Salman ve kooperatif yönetimi ile birlikte Rektör Faruk Kocacık’ı ziyaret eden Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, Eğitim ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin ulaşımda yaşadığını sorunu yeni uygulama ile çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Lojmanlardan İstasyon Caddesinden gelen otobüslerimizin akşam 18.00’e kadar saatte 20 tanesi lojmanlardan gelip, Eğitim ve İletişim Fakülteleri önünden geçerek öğrencileri indirecek. Oradan binmek isteyen arkadaşlarımızda ana durağa kadar götürecek. Akşam 18.00’den sonra da İstasyon Caddesi’nden üniversitemize gelen 35 aracın hepsi yine lojmanlardan girip Eğitim ve İletişim Fakülteleri önünden geçecek. Burada otobüse binecek olan arkadaşlarımızı ana durağa götürecektir. TOKİ'den gelen arkadaşlarımızın sıkıntısı var. Şu anda oraya 3 tane araç koyduk. 3 araç ring servisi ile arkadaşlarımızı durağa götürüp duraktan da oraya götürecek. Bu problemi gelecek yıl fiziki şartlar yerine gelene kadar idare edeceğiz. Bunun haricinde de olağanüstü bir durum olduğu zaman ulaşımla ilgili bunu da anında çözeceğiz. Ek sefer varsa ek sefer yapacağız. Takip ederek devam etmeye çalışacağız. Halk otobüsleri kontrol arkadaşlarımız takip etmeye çalışacaklar. Bizlerde takip edeceğiz, öğrenci arkadaşlarımızı mağdur etmemek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Ben yeni hattımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Rektör Kocacık ise“Belediye Başkan Yardımcımız ve Kooperatif Başkanı Şaban beye burada teşekkür etmek istiyorum. Uzun bir süredir ulaşımla ilgili görüştüğümüz sorunları çözümüne çok yardımcı oldular, iyi niyetle hareket ettiler. Eğitim ve İletişim Fakültelerindeki öğrencilerimizin ulaşımla ilgili problemlerini bugün başlattıkları uygulama ile büyük ölçüde çözdüğümüzü sanıyorum. Diğer birimlerle ilgili de bazı talepler oluyordu. Zaman zaman toplantılar yaparak kendilerine bunları da ilettik. O konularda da gayet anlayışlı yapıcı bir tutum sergilediler. Sabah ve akşam saatlerinde kalabalık olan seferlere çözüm getirmeye çalıştıklarını dinlemekten mutluyum. Kendilerine bu işbirliğinden, öğrencilerimizin ulaşım sorununa yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, devamında da ulaşım sorunu yaşamayacağımız bir biçimde kışı atlatmayı diliyorum” şeklinde konuştu. sivas egitim haberleri
Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık\'ı ziyaret ederek otobüslerin artık Eğitim ve İletişim Fakültelerinin önünden geçeceğini söyledi.

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Salman ve kooperatif yönetimi ile birlikte Rektör Faruk Kocacık’ı ziyaret eden Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, Eğitim ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin ulaşımda yaşadığını sorunu yeni uygulama ile çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Lojmanlardan İstasyon Caddesinden gelen otobüslerimizin akşam 18.00’e kadar saatte 20 tanesi lojmanlardan gelip, Eğitim ve İletişim Fakülteleri önünden geçerek öğrencileri indirecek. Oradan binmek isteyen arkadaşlarımızda ana durağa kadar götürecek. Akşam 18.00’den sonra da İstasyon Caddesi’nden üniversitemize gelen 35 aracın hepsi yine lojmanlardan girip Eğitim ve İletişim Fakülteleri önünden geçecek. Burada otobüse binecek olan arkadaşlarımızı ana durağa götürecektir. TOKİ'den gelen arkadaşlarımızın sıkıntısı var. Şu anda oraya 3 tane araç koyduk. 3 araç ring servisi ile arkadaşlarımızı durağa götürüp duraktan da oraya götürecek. Bu problemi gelecek yıl fiziki şartlar yerine gelene kadar idare edeceğiz. Bunun haricinde de olağanüstü bir durum olduğu zaman ulaşımla ilgili bunu da anında çözeceğiz. Ek sefer varsa ek sefer yapacağız. Takip ederek devam etmeye çalışacağız. Halk otobüsleri kontrol arkadaşlarımız takip etmeye çalışacaklar. Bizlerde takip edeceğiz, öğrenci arkadaşlarımızı mağdur etmemek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Ben yeni hattımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Rektör Kocacık ise“Belediye Başkan Yardımcımız ve Kooperatif Başkanı Şaban beye burada teşekkür etmek istiyorum. Uzun bir süredir ulaşımla ilgili görüştüğümüz sorunları çözümüne çok yardımcı oldular, iyi niyetle hareket ettiler. Eğitim ve İletişim Fakültelerindeki öğrencilerimizin ulaşımla ilgili problemlerini bugün başlattıkları uygulama ile büyük ölçüde çözdüğümüzü sanıyorum. Diğer birimlerle ilgili de bazı talepler oluyordu. Zaman zaman toplantılar yaparak kendilerine bunları da ilettik. O konularda da gayet anlayışlı yapıcı bir tutum sergilediler. Sabah ve akşam saatlerinde kalabalık olan seferlere çözüm getirmeye çalıştıklarını dinlemekten mutluyum. Kendilerine bu işbirliğinden, öğrencilerimizin ulaşım sorununa yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor, devamında da ulaşım sorunu yaşamayacağımız bir biçimde kışı atlatmayı diliyorum” şeklinde konuştu. sivas egitim haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.