pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Otobüs Şoförü, Baygınlık Geçiren Kadını Hastaneye Götürdü

09.11.2018 - 20:38, Güncelleme: 09.11.2018 - 20:38
 

Otobüs Şoförü, Baygınlık Geçiren Kadını Hastaneye Götürdü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel halk otobüsü şoförü, araç içerisinde baygınlık geçiren kadını hastaneye yetiştirdi.Alınan bilgiye göre, Şirintepe-Tıp...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel halk otobüsü şoförü, araç içerisinde baygınlık geçiren kadını hastaneye yetiştirdi.Alınan bilgiye göre, Şirintepe-Tıp Fakültesi hattında çalıştırılan Yusuf Tunel'in (45) kullandığı 26 H 0158 plakalı özel halk otobüsünde yolcu olarak bulunan 35 yaşlarındaki bir kadın Uluönder Mahallesi yakınlarında baygınlık geçirdi.Bu sırada Tunel, yolcuların uyarısı üzerine 112 Acil'den arayıp yardım istedi. Ardından, aracını hızla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne yönlendirdi.Baygınlık geçiren genç kadını acil servis çalışanlarına teslim eden sürücü Yusuf Tunel, hastaneden ayrılarak seferine devam etti.Genç kadın, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Özel halk otobüsünün Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde çekilen ve sosyal medya aracılığı ile paylaşılan fotoğrafı vatandaşlar tarafından çok sayıda beğeni aldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel halk otobüsü şoförü, araç içerisinde baygınlık geçiren kadını hastaneye yetiştirdi.Alınan bilgiye göre, Şirintepe-Tıp...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de özel halk otobüsü şoförü, araç içerisinde baygınlık geçiren kadını hastaneye yetiştirdi.

Alınan bilgiye göre, Şirintepe-Tıp Fakültesi hattında çalıştırılan Yusuf Tunel'in (45) kullandığı 26 H 0158 plakalı özel halk otobüsünde yolcu olarak bulunan 35 yaşlarındaki bir kadın Uluönder Mahallesi yakınlarında baygınlık geçirdi.

Bu sırada Tunel, yolcuların uyarısı üzerine 112 Acil'den arayıp yardım istedi. Ardından, aracını hızla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne yönlendirdi.

Baygınlık geçiren genç kadını acil servis çalışanlarına teslim eden sürücü Yusuf Tunel, hastaneden ayrılarak seferine devam etti.

Genç kadın, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Özel halk otobüsünün Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde çekilen ve sosyal medya aracılığı ile paylaşılan fotoğrafı vatandaşlar tarafından çok sayıda beğeni aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.