pendik escort bayan
ak

Otizmli İkbal'in gelinlik hayali gerçek oldu

Siyaset 03.12.2016 - 15:39, Güncelleme: 03.12.2016 - 15:39
 

Otizmli İkbal'in gelinlik hayali gerçek oldu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle düzenlenen programda 18 yaşındaki İkbal Malatyalı'nın gelinlik hayali gerçeğe dönüştürüldü.

SİVAS / DHA -  SİVAS'ta Bedensel Engelli ve Zihinsel Engelli ile Engelli Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle program düzenlendi. Programda otistik 18 yaşındaki İkbal Malatyalı'nın gelinlik hayali gerçeğe dönüştürüldü.Sivas'ta '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle program düzenlendi. Kentte faaliyet gösteren özel bir restoranda düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Recep Toparlı, Bedensel Engelli ve Zihinsel Engelli ile Engelli Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, engelliler ve çok sayıda engelli ailesi katıldı.Programda konuşan dernek başkanı Halil Geçkil, "İnşallah bundan sonra engelli kardeşlerimize daha güzel engelsiz bir yaşamı sunabilmek için uğraşacağız. Engelli kardeşlerimiz ne zaman engelsiz ortama düştüğü an biz mutlu olacağız" dedi."OTİSTİK İKBAL'İN GELİNLİK SEVİNCİ"Programda Nevzat-Selma Malatyalı çiftinin 4 çocuğundan 3'üncüsü olan otistik 18 yaşındaki İkbal Malatyalı'ya annesi Selma Malatyalı'nın dernekten rica etmesi üzerine gelinlik giymesi sağladı. Programda gelinlik giyen İkbal, dernek yönetimi ve annesi sayesinde hem hayalini gerçekleştirdi, hem de gönlünce eğlendi. Anne Malatyalı, kızı İkbal'in, tek hayalinin gelinlik giymek olduğunu söyledi. Anne Malatyalı, "Kızım gelin olmaya çok hevesliydi. Bu gerçeği kızımla yaşıyoruz, çok mutluyuz. Çok istiyordu salonlarda gelinlik giymeyi. Bu dileği de gerçek oldu. Bize bu imkanı sağladığı için derneğimize de teşekkür ediyoruz. Her şey çok güzel oldu" diye konuştu.Gelinlik giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen İkbal ise etkinlikte diğer engelli arkadaşlarıyla ve ailesiyle gönlünce eğlendi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle düzenlenen programda 18 yaşındaki İkbal Malatyalı'nın gelinlik hayali gerçeğe dönüştürüldü.

SİVAS / DHA -  SİVAS'ta Bedensel Engelli ve Zihinsel Engelli ile Engelli Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle program düzenlendi. Programda otistik 18 yaşındaki İkbal Malatyalı'nın gelinlik hayali gerçeğe dönüştürüldü.

Sivas'ta '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle program düzenlendi. Kentte faaliyet gösteren özel bir restoranda düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Recep Toparlı, Bedensel Engelli ve Zihinsel Engelli ile Engelli Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, engelliler ve çok sayıda engelli ailesi katıldı.

Programda konuşan dernek başkanı Halil Geçkil, "İnşallah bundan sonra engelli kardeşlerimize daha güzel engelsiz bir yaşamı sunabilmek için uğraşacağız. Engelli kardeşlerimiz ne zaman engelsiz ortama düştüğü an biz mutlu olacağız" dedi.

"OTİSTİK İKBAL'İN GELİNLİK SEVİNCİ"

Programda Nevzat-Selma Malatyalı çiftinin 4 çocuğundan 3'üncüsü olan otistik 18 yaşındaki İkbal Malatyalı'ya annesi Selma Malatyalı'nın dernekten rica etmesi üzerine gelinlik giymesi sağladı. Programda gelinlik giyen İkbal, dernek yönetimi ve annesi sayesinde hem hayalini gerçekleştirdi, hem de gönlünce eğlendi. Anne Malatyalı, kızı İkbal'in, tek hayalinin gelinlik giymek olduğunu söyledi. Anne Malatyalı, "Kızım gelin olmaya çok hevesliydi. Bu gerçeği kızımla yaşıyoruz, çok mutluyuz. Çok istiyordu salonlarda gelinlik giymeyi. Bu dileği de gerçek oldu. Bize bu imkanı sağladığı için derneğimize de teşekkür ediyoruz. Her şey çok güzel oldu" diye konuştu.

Gelinlik giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen İkbal ise etkinlikte diğer engelli arkadaşlarıyla ve ailesiyle gönlünce eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.