pendik escort bayan
ak

Ossa 12 Firmayla Malezya'daki Fuara Katıldı

Spor 19.04.2018 - 15:38, Güncelleme: 19.04.2018 - 15:38
 

Ossa 12 Firmayla Malezya'daki Fuara Katıldı

ANKARA (AA) - OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri (DSA)...

ANKARA (AA) - OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri (DSA) Fuarı'nda 12 üye firmasıyla yer aldı.OSTİM'den yapılan açıklamaya göre, kümenin bu yıl üçüncü kez konuk olduğu fuara, Türkiye'den Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) öncülüğünde ASELSAN, FNSS Savunma Sistemleri AŞ, Otokar, BMC ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ başta olmak üzere 29 firma katıldı.OSSA, Türkiye ve Malezya arasındaki sektörel iş birliğinin geliştirilmesi açısından önemli bir etkinlik niteliği taşıyan fuarda başta Malezya olmak üzere Pakistan, Endonezya ve Filipinler'den firmalar, bürokratlar ve askeri heyetlerle görüşmeler gerçekleştirdi.Öte yandan Malezya'daki temaslar sırasında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) etkinliğinin tanıtımı da yapıldı.
ANKARA (AA) - OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri (DSA)...

ANKARA (AA) - OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri (DSA) Fuarı'nda 12 üye firmasıyla yer aldı.

OSTİM'den yapılan açıklamaya göre, kümenin bu yıl üçüncü kez konuk olduğu fuara, Türkiye'den Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) öncülüğünde ASELSAN, FNSS Savunma Sistemleri AŞ, Otokar, BMC ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ başta olmak üzere 29 firma katıldı.

OSSA, Türkiye ve Malezya arasındaki sektörel iş birliğinin geliştirilmesi açısından önemli bir etkinlik niteliği taşıyan fuarda başta Malezya olmak üzere Pakistan, Endonezya ve Filipinler'den firmalar, bürokratlar ve askeri heyetlerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Öte yandan Malezya'daki temaslar sırasında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) etkinliğinin tanıtımı da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.