pendik escort bayan
ak

Osmanlıspor'da, Teleset Mobilya Akhisarspor Maçı Hazırlıkları

20.12.2017 - 13:38, Güncelleme: 20.12.2017 - 13:38
 

Osmanlıspor'da, Teleset Mobilya Akhisarspor Maçı Hazırlıkları

- İdmana sakatlığı bulunan Sadeghian ve izinli olan Umar katılmazken, Serdar Gürler ise hafif koşu yaptı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, ilk yarının son haftasında, 25 Aralık Pazartesi günü sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Payam Sadeghian ve izinli Aminu Umar katılmadı. Kasığında hafif ağrısı bulunan Serdar Gürler ise kenarda hafif koşu yaptı. Başkent ekibi oyuncuları idmana ısınma koşusuyla başladı. Futbolcular, top kapma oyununun ardından tam sahada pas ve gol vuruşu çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde yarı sahada baskıya yönelik bir çalışma gerçekleştiren mor-sarılılar, açma-germe ve hafif koşu sonrasında çalışmayı bitirdi.Bu arada, takımla birlikte idmana çıkan Musa Çağıran, bir pozisyon sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.- Serdar ve Tugay cezalıOsmanlıspor'da Serdar Gürler ve Tugay Kacar cezaları nedeniyle Teleset Mobilya Akhisarspor karşılamasında forma giyemeyecek.Serdar Gürler, geçen hafta oynanan Beşiktaş maçında 4. sarı kartı görmesi, Tugay Kacar'ın da Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasında kırmızı kart görmesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 2 maçlık cezası nedeniyle maçta yer alamayacak.Osmanlıspor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
- İdmana sakatlığı bulunan Sadeghian ve izinli olan Umar katılmazken, Serdar Gürler ise hafif koşu yaptı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, ilk yarının son haftasında, 25 Aralık Pazartesi günü sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Payam Sadeghian ve izinli Aminu Umar katılmadı. Kasığında hafif ağrısı bulunan Serdar Gürler ise kenarda hafif koşu yaptı.

Başkent ekibi oyuncuları idmana ısınma koşusuyla başladı. Futbolcular, top kapma oyununun ardından tam sahada pas ve gol vuruşu çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde yarı sahada baskıya yönelik bir çalışma gerçekleştiren mor-sarılılar, açma-germe ve hafif koşu sonrasında çalışmayı bitirdi.

Bu arada, takımla birlikte idmana çıkan Musa Çağıran, bir pozisyon sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.


- Serdar ve Tugay cezalı


Osmanlıspor'da Serdar Gürler ve Tugay Kacar cezaları nedeniyle Teleset Mobilya Akhisarspor karşılamasında forma giyemeyecek.

Serdar Gürler, geçen hafta oynanan Beşiktaş maçında 4. sarı kartı görmesi, Tugay Kacar'ın da Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasında kırmızı kart görmesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 2 maçlık cezası nedeniyle maçta yer alamayacak.

Osmanlıspor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.