pendik escort bayan
ak

Osmanlıspor'da Sezon Hazırlıkları

08.07.2017 - 15:48, Güncelleme: 08.07.2017 - 15:48
 

Osmanlıspor'da Sezon Hazırlıkları

- Başkent ekibi oyuncularına laktat testi uygulandı

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'da futbolcular laktat testinden geçti.Sezon hazırlıklarını Ankara Batıkent Tesisleri'nde sürdüren başkent temsilcisinde oyuncular, 5 ayrı grup halinde teste tabi tutuldu. Doktor Savaş Kudaş başkanlığındaki sağlık ekibi tarafından yapılan test, yaklaşık 3 saat sürdü. Bu arada kaleciler Zydrunas Karcemarskas, Hakan Arıkan ve Eyüp Türkaslan, kaleci antrenörü Özden Öngün yönetiminde takımdan ayrı özel antrenman yaptı.Laktat testiyle sezon başı kampının Ankara etabını tamamlayan Başkent ekibi, yarını izinli olarak geçirecek. Mor-Sarılılar, 10 Temmuz Pazartesi günü Kızılcahamam'a geçecek ve 21 Temmuz Cuma gününe kadar sezon hazırlıklarını burada devam ettirecek.
- Başkent ekibi oyuncularına laktat testi uygulandı


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor'da futbolcular laktat testinden geçti.

Sezon hazırlıklarını Ankara Batıkent Tesisleri'nde sürdüren başkent temsilcisinde oyuncular, 5 ayrı grup halinde teste tabi tutuldu.

Doktor Savaş Kudaş başkanlığındaki sağlık ekibi tarafından yapılan test, yaklaşık 3 saat sürdü.

Bu arada kaleciler Zydrunas Karcemarskas, Hakan Arıkan ve Eyüp Türkaslan, kaleci antrenörü Özden Öngün yönetiminde takımdan ayrı özel antrenman yaptı.

Laktat testiyle sezon başı kampının Ankara etabını tamamlayan Başkent ekibi, yarını izinli olarak geçirecek.

Mor-Sarılılar, 10 Temmuz Pazartesi günü Kızılcahamam'a geçecek ve 21 Temmuz Cuma gününe kadar sezon hazırlıklarını burada devam ettirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.