pendik escort bayan
ak

Osmanlıspor'da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

24.03.2017 - 13:53, Güncelleme: 24.03.2017 - 13:53
 

Osmanlıspor'da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Hafif adale ağrıları bulunan Engin Bekdemir ve Musa Çağıran ile milli takımlarda bulunan Ndiaye, Bifouma ve Vrsajevic idmanda yer almadı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana hafif adale ağrıları bulunan Engin Bekdemir ve Musa Çağıran ile milli takımlarda bulunan Badou Ndiaye (Senegal), Thievy Bifouma (Kongo) ve Advija Vrsajevic (Bosna Hersek) katılmadı.Mor-sarılılar antrenmana ısınma koşusu ile başladı. Koordinasyon çalışmasıyla süren idmanda futbolcular gruplar halinde dönüşümlü olarak isabetli pas organizasyonu ve 5 farklı etapta istasyon çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda 7’ye 2 top kapmaca oynayan oyuncular, yarı sahada 3 takım halinde jokerli yapılan maçla idmanı tamamladı.Osmanlıspor bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Hafif adale ağrıları bulunan Engin Bekdemir ve Musa Çağıran ile milli takımlarda bulunan Ndiaye, Bifouma ve Vrsajevic idmanda yer almadı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana hafif adale ağrıları bulunan Engin Bekdemir ve Musa Çağıran ile milli takımlarda bulunan Badou Ndiaye (Senegal), Thievy Bifouma (Kongo) ve Advija Vrsajevic (Bosna Hersek) katılmadı.

Mor-sarılılar antrenmana ısınma koşusu ile başladı. Koordinasyon çalışmasıyla süren idmanda futbolcular gruplar halinde dönüşümlü olarak isabetli pas organizasyonu ve 5 farklı etapta istasyon çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda 7’ye 2 top kapmaca oynayan oyuncular, yarı sahada 3 takım halinde jokerli yapılan maçla idmanı tamamladı.

Osmanlıspor bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.