pendik escort bayan
ak

Osmanlıspor, Trabzonspor Maçına Hazır

15.04.2018 - 19:48, Güncelleme: 15.04.2018 - 19:48
 

Osmanlıspor, Trabzonspor Maçına Hazır

- Başkent ekibinde, tedavilerine devam edilen Özer Hurmacı, Mehmet Batdal ve Sadeghian antrenmana katılmadı

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Trabzonspor'u konuk edecek Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan ve 1 saat süren antrenmana, tedavilerine devam edilen Özer Hurmacı, Mehmet Batdal ve Payam Sadeghian katılmadı.Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyona yönelik oyun oynadı. 5'e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenman, saha kenarına kurulu istasyonlarda sprint çalışması ve duran top organizasyonlarıyla sona erdi. Osmanlıspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.00'de Osmanlı Stadı'nda oynanacak.
- Başkent ekibinde, tedavilerine devam edilen Özer Hurmacı, Mehmet Batdal ve Sadeghian antrenmana katılmadı


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Trabzonspor'u konuk edecek Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan ve 1 saat süren antrenmana, tedavilerine devam edilen Özer Hurmacı, Mehmet Batdal ve Payam Sadeghian katılmadı.

Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, daha sonra koordinasyona yönelik oyun oynadı. 5'e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenman, saha kenarına kurulu istasyonlarda sprint çalışması ve duran top organizasyonlarıyla sona erdi.

Osmanlıspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.00'de Osmanlı Stadı'nda oynanacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.