pendik escort bayan
ak

Osiad, Kosgeb Desteğinden Memnun

Spor 18.01.2019 - 09:38, Güncelleme: 18.01.2019 - 09:38
 

Osiad, Kosgeb Desteğinden Memnun

OSİAD Başkanı Ahmet Kurt:- "Mentorlük ya da sanayi yoldaşlığı diyebileceğimiz bir sistemi teşvik etmek, KOBİ'leri, dolayısıyla ekonomiyi geliştirecektir"

ANKARA (AA) - OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Ahmet Kurt, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ), diğer işletmelerle iş birliği yapmaları halinde verilecek teşviklerin 10 milyon liraya yükseltilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Mentorlük ya da sanayi yoldaşlığı diyebileceğimiz bir sistemi teşvik etmek, KOBİ'leri, dolayısıyla ekonomiyi geliştirecektir." ifadesini kullandı. Kurt, yazılı açıklamasında, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) bu yıl KOBİ'lere vereceği destekleri değerlendirdi. KOSGEB İşbirliği Destek Programı'nı önemsediklerini belirten Kurt, KOBİ'lerin teknoloji, finansmana erişim, ürün ticarileştirme, markalaşma, uluslararası pazarlara açılım gibi sorunlar yaşadıklarını bildirdi. Kurt, söz konusu programın KOBİ'lerin vizyonunu genişletecek imkanlar sunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:"Bilgi ve teknoloji bakımından daha kapasiteli olanla profili düşük firma arasındaki karşılıklı öğrenme sürecinin maddi destekle teşvik edilmesi, nitelikli sanayinin önünü açacaktır. Teknoloji düzeyi yüksek KOBİ'lere, diğer işletmelerle iş birliği yapması halinde verilecek teşviklerin 10 milyon liraya yükseltilmesini memnuniyetle karşılıyorum. Mentorlük ya da sanayi yoldaşlığı diyebileceğimiz bir sistemi teşvik etmek, KOBİ'leri, dolayısıyla ekonomiyi geliştirecektir."
OSİAD Başkanı Ahmet Kurt:- "Mentorlük ya da sanayi yoldaşlığı diyebileceğimiz bir sistemi teşvik etmek, KOBİ'leri, dolayısıyla ekonomiyi geliştirecektir"

ANKARA (AA) - OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Ahmet Kurt, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ), diğer işletmelerle iş birliği yapmaları halinde verilecek teşviklerin 10 milyon liraya yükseltilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Mentorlük ya da sanayi yoldaşlığı diyebileceğimiz bir sistemi teşvik etmek, KOBİ'leri, dolayısıyla ekonomiyi geliştirecektir." ifadesini kullandı.

Kurt, yazılı açıklamasında, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) bu yıl KOBİ'lere vereceği destekleri değerlendirdi.

KOSGEB İşbirliği Destek Programı'nı önemsediklerini belirten Kurt, KOBİ'lerin teknoloji, finansmana erişim, ürün ticarileştirme, markalaşma, uluslararası pazarlara açılım gibi sorunlar yaşadıklarını bildirdi.

Kurt, söz konusu programın KOBİ'lerin vizyonunu genişletecek imkanlar sunduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bilgi ve teknoloji bakımından daha kapasiteli olanla profili düşük firma arasındaki karşılıklı öğrenme sürecinin maddi destekle teşvik edilmesi, nitelikli sanayinin önünü açacaktır. Teknoloji düzeyi yüksek KOBİ'lere, diğer işletmelerle iş birliği yapması halinde verilecek teşviklerin 10 milyon liraya yükseltilmesini memnuniyetle karşılıyorum. Mentorlük ya da sanayi yoldaşlığı diyebileceğimiz bir sistemi teşvik etmek, KOBİ'leri, dolayısıyla ekonomiyi geliştirecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.