pendik escort bayan
ak

Ortaokul Öğrencileri Konserli Resim Sergisi Açtı

05.05.2018 - 17:13, Güncelleme: 05.05.2018 - 17:13
 

Ortaokul Öğrencileri Konserli Resim Sergisi Açtı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı, sergi sırasında bir de konser verildi.Okulun...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı, sergi sırasında bir de konser verildi.Okulun müzik öğretmeni Seda İskender Özdeş ile resim öğretmeni Esin Bilgin tarafından organize edilen programda öğrenciler, müzik ve resim konusundaki hünerlerini ortaya koydu.Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte 30'a yakın resim sergilenirken, 45 öğrenciden oluşan "Bekir Yılmaz Orkestrası" da konser verdi.Sergisin açılışını yapan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, öğretmen ve öğrencilere düzenledikleri programdan dolayı teşekkür etti.Daha sonra konseri dinleyen Acehan, minik sanatçıların kendilerine keyifli bir müzik ziyafeti yaşattığını söyledi.Sanata ve spora her türlü desteği verdiklerini belirten Acehan, sonucunda da güzelliklerin ortaya çıktığını görmekten mutlu olduğunu belirtti.Programa AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Düşünce Derneği Başkanı Şuayip Yaman ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı, sergi sırasında bir de konser verildi.Okulun...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı, sergi sırasında bir de konser verildi.

Okulun müzik öğretmeni Seda İskender Özdeş ile resim öğretmeni Esin Bilgin tarafından organize edilen programda öğrenciler, müzik ve resim konusundaki hünerlerini ortaya koydu.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte 30'a yakın resim sergilenirken, 45 öğrenciden oluşan "Bekir Yılmaz Orkestrası" da konser verdi.

Sergisin açılışını yapan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, öğretmen ve öğrencilere düzenledikleri programdan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra konseri dinleyen Acehan, minik sanatçıların kendilerine keyifli bir müzik ziyafeti yaşattığını söyledi.

Sanata ve spora her türlü desteği verdiklerini belirten Acehan, sonucunda da güzelliklerin ortaya çıktığını görmekten mutlu olduğunu belirtti.

Programa AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Düşünce Derneği Başkanı Şuayip Yaman ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.