pendik escort bayan
ak

Ortahisar'da Hamsi Şöleni Düzenlendi

18.12.2017 - 17:03, Güncelleme: 18.12.2017 - 17:03
 

Ortahisar'da Hamsi Şöleni Düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Hamsi Şöleni düzenlendi.Ürgüp'ün Ortahisar beldesi ile Trabzon'un Ortahisar ilçe...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Hamsi Şöleni düzenlendi.Ürgüp'ün Ortahisar beldesi ile Trabzon'un Ortahisar ilçe belediyeleri, yöresel lezzetlerini düzenlenen şölenlerle karşılıklı olarak tanıttı. Ortahisar beldesindeki Tepebaşı Meydanı'nda her iki belediyenin işbirliğiyle düzenlenen Hamsi Şöleni'nde, her iki yörenin halk oylunları sahnelendi ve katılımcılara mangalda pişirilen 4 ton hamsi ikram edildi. Ev sahibi Belediye Başkanı İsmail Genç, yaptığı konuşmada, eylül ayında bölgede yetişen üzümleri Trabzon Ortahisar'a götürerek üzüm festivali yaptıklarını hatırlatarak, buna karşılık Trabzon'dan getirilen balıklarla da hamsi şöleni düzenlediklerini söyledi. Konuk Belediye Başkanı Ahmet Genç ise birlik ve beraberliğin en önemli göstergelerinden biri olarak gördükleri şölenlerle iki farklı kültürü bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Şölene, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Hamsi Şöleni düzenlendi.Ürgüp'ün Ortahisar beldesi ile Trabzon'un Ortahisar ilçe...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Hamsi Şöleni düzenlendi.

Ürgüp'ün Ortahisar beldesi ile Trabzon'un Ortahisar ilçe belediyeleri, yöresel lezzetlerini düzenlenen şölenlerle karşılıklı olarak tanıttı.

Ortahisar beldesindeki Tepebaşı Meydanı'nda her iki belediyenin işbirliğiyle düzenlenen Hamsi Şöleni'nde, her iki yörenin halk oylunları sahnelendi ve katılımcılara mangalda pişirilen 4 ton hamsi ikram edildi.

Ev sahibi Belediye Başkanı İsmail Genç, yaptığı konuşmada, eylül ayında bölgede yetişen üzümleri Trabzon Ortahisar'a götürerek üzüm festivali yaptıklarını hatırlatarak, buna karşılık Trabzon'dan getirilen balıklarla da hamsi şöleni düzenlediklerini söyledi.

Konuk Belediye Başkanı Ahmet Genç ise birlik ve beraberliğin en önemli göstergelerinden biri olarak gördükleri şölenlerle iki farklı kültürü bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Şölene, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.